15 Temmuz 2023, Cumartesi - 09:39

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

‘Sendikalar nereye gidiyor’

Tarih: 29 Eylül 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 74

DİSK, KESK, Epos Yayınları ve Çankaya Belediyesi ortaklığında düzenlenen “Türkiye’de Sendikacılık” sempozyumunda iki gün boyunca sendikaların geleceği tartışılacak.

DİSK, KESK, Epos Yayınları ve Çankaya Belediyesi ortaklığında düzenlenen sempozyumda “Türkiye’de Sendikacılık” tartışılacak. DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, DİSK Uzmanı Hakan Koçak, KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik, TTB Genel Sekreteri Sezai Berber, Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Yürütme Kurulu üyesi Pınar İçel Çepe, Büro Emekçileri Sendikası Genel Başkanı Serpil Akpınar, Tüm Bel Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt ile Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Abdullah Aysu’nun katılacağı sempozyum, Çağdaş Sanatlar Merkezi Yaşar Kemal Konferans Salonu’nda yapılacak. 30 Eylül’de başlayacak sempozyum, 09.30 – 20.00 saatleri arasında iki gün sürecek.

Sempozyumda; dün, bugün ve gelecek çerçevesinde sendikaların durumu incelenecek ve “Sendikalar nasıl ve kimler tarafından kuruldu? Sendikal haklar ve demokratikleşme konusunda neler yapıldı? Sendikaların temsil gücünde, örgüt ve eylem kapasitesinde yaşanan ciddi gerilemelerin kaynakları nelerdir? Sendikalar bu süreçten nasıl çıkar? Sendikalar nereye gidiyor” sorularının cevapları aranacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15137
Yol: Ana sayfa » Yazılar » ‘Sendikalar nereye gidiyor’

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat