18 Mayıs 2024, Cumartesi - 02:17

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ünlü yazarlar yarın Ankara’da

Tarih: 01 Mart 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 101

Birleşik Krallık ve Türkiye’nin ünlü yazarları Ned Beauman ve Hakan Günday, Yazarlar Buluşuyor’un son programında Ankara’da okurlarıyla bir araya geliyor.

Birleşik Krallık ve Türkiye’nin ünlü yazarları Ned Beauman ve Hakan Günday, British Council’ın “Yazarlar Buluşuyor / Writers Meet” programı kapsamında Ankara’da okurlarıyla buluşuyor. Yarın 19.00-20.30 saatleri arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi Yaşar Kemal Konferans Salonu’ndaki etkinlikte iki yazar, Elif Bereketli’nin moderatörlüğünde, “şehirlerin karanlık yüzlerinin edebiyatlarına yansımalarını” konuşacak.

İki ismin ilk kez bir araya geleceği etkinlikte işitme engelliler için tercüme ve simultane çeviri de yapılacak.

Yazarlar Buluşuyor kapsamındaki ilk etkinlik, Hanif Kureishi ve Murathan Mungan’ın katılımıyla 18 Şubat Perşembe günü İstanbul’da yapılmıştı. Aslı E. Perker’in moderatörlüğünde kitaplarından seçtikleri bölümleri okuyan yazarlar, okurlarıyla deneyimlerini paylaşmış ve yazarlık hakkında konuşmuşlardı.

Paul McVeigh ile Sema Kaygusuz’un bir araya geldiği ikinci etkinlikse, Esen Kara’ın moderatörlüğünde, 24 Şubat’ta İzmir’de Yaşar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılmıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10239
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ünlü yazarlar yarın Ankara’da

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Gazetecinin işi nedir?” sorusuna yeni bir yanıt: İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi

Gazetecilik mesleğine insan hakları odağında yeni bir sorgulama getiren Elif N. Hamidi’nin ilk kitabı “İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi” Türkiye Felsefe Kurumu Yayınlarından çıktı.

Kapat