26 Temmuz 2023, Çarşamba - 15:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ünsal: Mizahımız Ankara’dan besleniyor

Tarih: 25 Nisan 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 154

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Düşünce Topluluğu Youtube’da içerik üreten Kurcala ekibi ile Mahmut Esat Bozkurt Konferans Salonu’nda söyleşi gerçekleştirdi.

Kurcala ekibi dün Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin konuğu oldu.Sosyal medyada Keçiören ve İsveç’teki Ankaralı Genç videolarıyla tanınan Kurcala dün 15.00’te Mahmut Esat Bozkurt Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluştu.

 “Bilirkişi formatı üretimi artırdı”

İki kişiden oluşan Kurcala ekibinde Nevzat Can Ünsal ve Kaan Karabüber bulunuyor. Kanalı 2013 yılında kurduklarını ama o yıllarda takipçilerinin olmadığını belirten Ünsal, yüksek lisans için İsveç’e gittiğinde Türkiye ile İsveç’i karşılaştırdığını, komik bir manzarayla karşılaşması sonucu İsveç’teki Ankaralı Genç videosunun ortaya çıktığını söyledi. Bilirkişi formatını belirledikten sonra Youtube kanallarının raya oturduğuna değinen Karabüber “bilirkişi formatı üretimi artırdı” dedi.

“Mizahımız Ankara’dan besleniyor”

Nevzat Can Ünsal Ankara temalı videolarının kimi zaman anlaşılmadığını söyledi.Mizahımız Ankara’dan besleniyor diyen Ünsal “Bazı videolarımız gerçek sanılıyor.Keçiören videosundan sonra Keçiören Belediyesi bizi çay içmeye çağırıyor”dedi.Ekip parodilerin gerçek sanılmasını “ironi yeteneğini kaybetmemiz çok kötü, şakayı bile gerçek sanıyor artık insanlar”sözleriyle değerlendirdi.Sosyal medyanın gelip geçici olduğunu söyleyen Kurcala ekibi dizi veya film yapma planlarının olduğunu aktardı.

Etkinlik soru-cevap ve plaketlerin verilmesiyle son buldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/18248
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ünsal: Mizahımız Ankara’dan besleniyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat