17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Voleybol Milletler Ligi Ankara ayağı sona erdi

Tarih: 30 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 228

Milletler Ligi Ankara ayağında 2. Haftanın son maçları oynandı. Türkiye son gün mücadelelerinde  Rusya karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Başkent Spor Salonu’nda oynanan ikinci hafta üçüncü gün maçlarıyla sona erdi. Rusya karşısında sahanın desteğini de arkasına alan Ay Yıldızlı ekip maçı 3-0 aldı. Oynadığı altı maçta beş galibiyet alan Milliler ligde 15 puanla ilk sıraya yerleşti. Takımın en skorer ismi 25 sayıyla kaptan Meryem Boz olurken takımın en genç isimlerinden Zehra Güneş 15 sayıyla kaptanı takip etti. Önümüzdeki hafta Milliler Tayland ev sahipliğinde Tayland, Bulgaristan ve Dominik Cumhuriyeti’yle karşılaşacak.

Kaptan, Meryem Boz

Maç sonu GÖRÜNÜM’e konuşan takım kaptanı Meryem Boz, “Geçen yıl biliyorsunuz final oynadık. Bu yıl da daha genç bir takımla mücadele etmeye çalışıyoruz. Geçen yıl kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz. Takım olarak ve kişisel olarak tabi ki eksikliklerimiz var ama ortaya güzel oyun koymaya çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gideceğini ümit ediyorum” dedi.

Günün ilk mücadelesinde Almanya ve Japonya 14.30’da karşı karşıya geldi. Japonya 3-0 aldığı Almanya galibiyetiyle Ankara’da 3’te 3 yapmış oldu.

 

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23959
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Voleybol Milletler Ligi Ankara ayağı sona erdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat