2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:14

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Yaşadığımız Çevre” Instagram Fotoğraf Yarışması Başladı

Tarih: 11 Nisan 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 149

Ankara Üniversitesi Çevre Koordinatörlüğü Instagram uygulaması üzerinden ”Yaşadığımız Çevre” temalı fotoğraf yarışması başlattı. 4 Mayıs tarihinde sona erecek yarışmaya Ankara Üniversitesi öğrencileri #yasadigimizcevre etiketiyle katılabilecek.

Ankara Üniversitesi 6’ncı Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Ankara Üniversitesi Çevre Koordinatörlüğü Instagram uygulaması üzerinden ”Yaşadığımız Çevre” temalı fotoğraf yarışması başlattı. Ankara Üniversitesi öğrencileri yarışmaya 4 Mayıs tarihine kadar Ankara Üniversitesi yerleşkelerinde çektikleri “Yaşadığımız Çevre” temalı fotoğrafları göndererek katılabilecek. Yarışmanın sonuçları 15 Mayıs tarihinde açıklanacak. Birinci, ikinci ve üçüncüye özel ödüller verilecek yarışmada, mansiyon ödülleri de verilecek.

Yarışmaya nasıl katılabilirsiniz?

Yarışmaya sadece Ankara Üniversitesi öğrencileri katılabiliyor. Instagram uygulaması üzerinden @Aufotografyarismasi hesabını takip eden öğrenciler Ankara Üniversitesi yerleşkelerinde “Yaşadığımız Çevre” temalı fotoğraflar çekecekler. En fazla beş fotoğrafla yarışmaya katılabilecek öğrenciler, fotoğraflarına ad verdikten sonra açıklama kısmına fakülte / enstitü / yüksekokullarını etiketleyip, #yasadigimizcevre etiketiyle @Aufotografyarismasi hesabından bahsederek fotoğraflarını gönderebilecekler. Fotoğraflarda başka bir etiket kullanılmaması gerekiyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/18032
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Yaşadığımız Çevre” Instagram Fotoğraf Yarışması Başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat