29 Temmuz 2023, Cumartesi - 09:45

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Yemekhane fiyatlarında indirim

Tarih: 14 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 118

Ağustos ayından itibaren 3 lira olarak belirlenen yemek fiyatları öğrencilerden gelen talep üzerine 2,50 liraya indirildi.

Geçtiğimiz dönem 2,25 lira olan yemek fiyatları Ağustos ayında yapılan zamla birlikte 3,00 lira olarak belirlenmişti. Öğrencilerden gelen talep üzerine 12 Ekim itibariyle günlük yemek ücreti 2,50 lira olarak belirlendi.

Ankara Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından “Öğrenci Kampanya Fişi” uygulaması hayata geçirilmişti. Günlük fiş alımında 3,00 lira olan yemekhane ücreti, aylık alındığında ise adet fiyatı 2,50 lira olarak uygulanacaktı. Günlük yemek fiyatlarının 2,50 lira olmasının ardından “Öğrenci Kampanya Fişi” uygulamasının geçerliliğini yitirdiğini belirten SKS yetkilisi yeni bir uygulama üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Ankara Üniversitesi ile Denizbank A.Ş arasında imzalanan Kampüs Kart sözleşmesinin 15 Haziran 2016 tarihi itibariyle fesih edilmesinin ardından öğrencilerin elinde bulunan kampüs kartlarda geçerliliğini yitirmişti. SKS yetkilisi, önümüzdeki dönem bu tarz bir uygulamanın da tekrar hayata geçirilmesiyle ilgili diğer bankalarla görüştüklerini dile getirdi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12386
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Yemekhane fiyatlarında indirim

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat