1 Kasım 2024, Cuma - 09:40

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Yeni Zamanlar Halkla İlişkiler Konferansı” sona erdi

Tarih: 21 Nisan 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 89

İLEF ile A&B İletişim’in ortaklığıyla yapılan“Yeni Zamanlar Halkla İlişkiler Konferansı” sona erdi.

Prof. Dr. Alaeddin Asna anısına düzenlenen Yeni Zamanlar Halkla İlişkiler Konferansı, dün sona erdi. ATK Sanatevi’nde gerçekleştirilen etkinlik iki gün sürdü.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen konferansa Türkiye’nin farklı üniversitelerinden öğretim elemanları katıldı. Oturumlarda sunulan 20 tebliğde alana ilişkin araştırma ve yaklaşımlar tartışıldı. Halkla ilişkilerin çeşitli boyutlarının konuşulduğu oturumlara lisans ve lisansüstü öğrenciler de izleyici olarak katıldı.

Konferans programı için: http://www.ilad.org.tr/r-haberler.asp?Haber=25

Konferans oturumlarının yayınları için: https://www.youtube.com/user/filmilef/videos

1.Oturum

2.Oturum

3.Oturum

4.Oturum

5.Oturum

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/18189
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Yeni Zamanlar Halkla İlişkiler Konferansı” sona erdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eskişehirli kadın çiftçiler, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde Ankara’daydı

Eskişehirli kadın çiftçiler, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü Ankara’da çeşitli etkinliklerle kutladı. Anıtkabir’i ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent Kalkınma Projesi’ni ziyaret eden çiftçiler, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yapılan forumda kürsüden seslendi: “Çiftçi doğduk, çiftçi öleceğiz.”

Kapat