1 Ağustos 2023, Salı - 23:50

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Yusuf Abi İLEF’e döndü

Tarih: 08 Ocak 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 296

Geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavi sürecini geride bırakan güvenlik görevlisi Yusuf Okyay, geçtiğimiz günlerde İLEF’e gelerek akademik ve idari personelle, öğrencilerle hasret giderdi.

İLEF güvenlik görevlilerinden Yusuf Okyay, 19 gün önce geçirdiği kalp krizinin ardından ilk kez fakülteyi ziyaret etti. Cebeci Kampüsü’nden çıkışı sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Okyay, İLEF ziyaretinde akademik ve idari personelle, öğrencilerle hasret giderdi. Geçmiş olsun dileklerini ileten öğrenciler, Yusuf Abi’yle çay eşliğinde sohbet edip sağlığı hakkında bilgi aldı.

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Okyay: “9 Ocak’tan itibaren görevimin başındayım”

İLEF’lilerin yoğun ilgisinden memnun olan Okyay, “Sevildiğimi biliyordum ama bu kadar sevildiğimi bilmiyordum” dedi. Geçirdiği kalp krizinin ardından iki kez anjiyo yapılan Okyay, “Sağlık durumum gayet iyi. Bir ay sonra da kontrole gideceğim. Şu anda evimde dinleniyorum. 9 Ocak’tan itibaren görevimin başındayım” ifadelerini kullandı. Kalp krizi geçirdiği günü de anlatan Okyay şöyle devam etti: “O gün, öğleye doğru ağrılarım arttı. Başta mide ağrısı sandım. Ağrılar giderek boğazıma ve göğsüme yayıldı. Beş dakika ile insanları öldüren kalp krizini ben tam 5 saat çektim ve hayatta kaldım. Kendi ihmalkârlığım da söz konusu ama 5 saat kalp krizinin ardından hayatta kalmam mucize.”

Geçirdiği kalp krizinden bugüne birçok kişiden destek mesajı aldığını söyleyen Yusuf Abi, “Arayan aramayan herkese, hocalarıma, çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Tekrar sizlerin arasında olmak sevindirici. Herkesi çok özlemişim” diye konuştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9785
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Yusuf Abi İLEF’e döndü

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat