14 Temmuz 2023, Cuma - 17:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Yusuf Abi taburcu oldu

Tarih: 31 Aralık 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 176

Geçirdiği kalp krizi sonrasında Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavisi devam eden İLEF güvenlik görevlisi Yusuf Okyay, geçtiğimiz günlerde taburcu oldu.

Geçirdiği kalp krizi sonrası, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren fakültenin güvenlik görevlisi Yusuf Okyay, pazartesi günü taburcu oldu. Okyay, taburcu edilmesinin ardından Altındağ’ın Örnek Mahallesi’nde bulunan evinde dinlenmeye çekildi. Okyay’a istirahat etmesi için on günlük rapor verildi.

Yusuf Abi 8 Ocak’tan itibaren İLEF’te

Okyay’ın taburcu edildikten sonra ilk ziyaretçileri İLEF akademisyenleri oldu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Engin Sarı, Yrd. Doç. Dr. Halise Karaaslan Şanlı, RTS Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ruken Öztürk ve fakülte sekreteri Asuman Günay, Okyay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Dün de fakültenin idari çalışanları Yusuf Abi’yi ziyaret etti.

Geçirdiği rahatsızlığın ardından sigarayı bıraktığını söyleyen Yusuf Okyay, 8 Ocak’tan itibaren görevinin başında olacağını belirtti.

Yusuf Abi’nin tedavisi 7 gün boyunca Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde sürdü. Bu süre içerisinde Okyay’a iki kez anjiyo yapıldı. Yapılan anjiyoların ardından sağlık durumu iyiye giden Okyay’ın tıkalı olan tüm damarları açıldı. Diğer yandan, anjiyo sırasında verilen kan sulandırıcı ilaçlar Okyay’ın midesinde kanamaya yol açmıştı. Okyay’ın mide kanaması da tamamen durduruldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9734
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Yusuf Abi taburcu oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat