28 Temmuz 2023, Cuma - 01:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

95 mezunlarından İLEF’e ziyaret

Tarih: 27 Eylül 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 92

Halkla İlişkiler ve Tanıtım (HİT) Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sema Yıldırım Becerikli ve dönem arkadaşları İLEF’te bir araya geldi.

İLEF hocalarından Prof. Dr. Sema Yıldırım Becerikli dönem arkadaşları ile bir araya geldi. İLEF mezunu Prof. Dr. Becerikli ve kendisi gibi 95 dönemi mezunu olan arkadaşları 22 Eylül Cuma günü Dekanlık Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Prof. Dr. Becerikli ve arkadaşlarına İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun da eşlik etti. O dönem asistan öğrenci olarak görev yaptığını belirten Altun, “Dönem arkadaşlarını bir arada görmek çok güzel” dedi. Mezunlardan Ersel İşcan “Binada ve akademik kadroda birçok değişiklik olmuş ama İLEF ruhu hala aynı” diyerek lisans günlerini hatırlamanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

iç 1 cengiz mert

Dönem mezunları, Dekan Prof. Dr. Altun ile birlikte okulu gezerek geçmiş günlerini hatırladılar. Aralarında GÖRÜNÜM muhabirliği yapmış olan mezunlar GÖRÜNÜM Haber Atölyesi’ni de ziyaret etti. GÖRÜNÜM arşivinden geçmişte yaptıkları haberleri okuyan mezunlar keyifli anlar geçirdi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15193
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 95 mezunlarından İLEF’e ziyaret

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat