24 Temmuz 2023, Pazartesi - 23:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Çantalar İLEF’te açılıyor

Tarih: 16 Nisan 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 192

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) ve Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi (HÜİF) ortak çalışmasıyla hazırlanan “Çantalar bizi söyler” başlıklı sergi için 30 kadın çantalarını açtı.

Kadınların çantalarının içindeki dünyayı gösterecek ve onların hikâyelerini anlatacak fotoğraf sergisi ve dijital hikâye gösterimi, İLEF ile HÜİF öğretim elemanları ve öğrencilerinin çalışmaları ile hazırlandı.

Dijital hikâyeler içeren bir filmin de gösterileceği “Çantalar bizi söyler” başlıklı sergi, 20 Nisan Pazartesi günü saat 10.30’da açılacak ve 30 Nisan 17.30’a kadar görülebilecek. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanatevinde yapılacak etkinlik için Prof. Dr. Funda Şenol Cantek, “Kadınlar için çantaların aksesuar olmaktan öte anlamlar taşıdıklarını biliyorduk. Deneyimlerimiz de bunu doğruluyordu. İstedik ki kadınlar bize çantalarını anlatsın; hayat hikâyelerini, dünyalarını, aidiyet arayışlarını, korkularını, beklentilerini, sevinçlerini, hüzünlerini, hazlarını dillendirsin” dedi.

Etkinliğe İLEF öğretim elemanlarından Prof. Dr. Funda Şenol Cantek, Yrd. Doç. Dr. Tuğba Taş, Arş. Gör. Canan Dural Tasouji, Arş. Gör. Şahika Erkonan ve İLEF öğrencilerinden Erman Güneş, Harun Özalp, Züleyha Kandöker, Tuğçe Aldan katkıda bulundu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6411
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Çantalar İLEF’te açılıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat