4 Mayıs 2024, Cumartesi - 10:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Cebeci’ye sıfır kilometre Köprü

Tarih: 05 Mayıs 2012

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 131

Kapanmasından sonra akıbeti uzunca bir süredir Cebeci Yerleşkesi’nde tartışma konusu olan Köprü Kafe, bahar dönemi vizelerinin hemen ardından öğrencilere kapılarını açtı.

İyileştirme çalışmalarıyla birlikte yeni bir görünüme kavuşan kafe, iki bahçesi, yenilenen oyun makinelerinin yanısıra satranç, tavla gibi oyunlarla öğrencilerin boş vakitlerini geçirmeleri için zengin eğlence seçenekleri de sunuyor. Çalışan sayısının artırılmasıyla birlikte, zengin bir yiyecek menüsüne de kavuştuğunu belirten Köprü Kafe çalışanlarından Atilla Aslan, kafeye başta Alman pastası ve baklava olmak üzere birçok yeni lezzet eklendiğini belirtti. Bahçede gölgelik alan olmamasından dolayı öğrencilerin güneşten rahatsız olduğunu ifade eden Aslan, “İlerleyen günlerde arka bahçeye eklenecek olan büyük bir şemsiyenin, güneşli havalara karşı çözüm olmasını bekliyoruz. Kafenin öğrenciler için rahat edebileceği, ferahlatıcı, cazip yer olması en büyük amacımız” dedi. Öğrenciler, genel anlamda Köprü’nün yeni imajından memnun olsalar da, öğrencilerin hoşuna gitmeyen kimi noktalar da yok değil. İLEF öğrencilerinden Onur Ertürk, Köprü’nün imajıyla ilgili olarak yeni yapılanma ile birlikte, kafenin eski samimi ortamını yitirdiğini, yapaylaştığını ve gürültülü müzik yüzünden kafe içerisinde sohbet etmekte zorlandıklarını belirtti. Ayrıca, kafenin fazlaca büyütüldüğünü ve yemek fiyatlarının düşürülmesi gerektiğini ekledi. Başka bir İLEF öğrencisi Emirhan Karatekin ise yeni imajına rağmen kafenin kıraathane havasından çıkamadığını söyledi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/1973
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Cebeci’ye sıfır kilometre Köprü

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat