15 Temmuz 2023, Cumartesi - 13:51

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li öğrenciler, internet dizisi çekiyor

Tarih: 19 Mart 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 378

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) öğrencilerinin kurduğu Akademi Film bünyesinde çekilen “Yapboz” adlı internet dizisi, yayına girmeye hazırlanıyor.

İLEF öğrencilerinin kurduğu Akademi Film bünyesinde, Ankara’da çekimleri yapılan dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Akademi Film’in de kurucusu olan Onur Can Tögen yapıyor. Dizi ekibi çektikleri 15 filmin yanında, şimdi de bir internet dizisi ile izleyicilerin karşısına geçmeyi planlıyor.

Ölüler bir gün daha yaşayacak

Dizi, ölü insanların birebir kılığına giren “Mozriv” adlı karakterin insanları dolandırma süreçlerini konu alıyor. GÖRÜNÜM’e konuşan Onur Can Tögen, filmin toplumsal bozulmanın içindeki ikiyüzlülük ve maddiyat hırsına gönderme yaptığını söyledi. Filmin yapım aşamasının yoğun bir emek istediğini kaydeden Tögen, projeyi kendi imkânlarıyla gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Tögen, “Karakterimiz, modernizmin açıklıklarına darbe vurarak, aradaki eksikliğe çözüm buluyor, para kazanma hırsından çok, duygusal varoluş ve kişisel hazlara değinerek hayatını bir suç unsuruna dönüştürüyor. Bu dönüşen hayata ise zekâsı, hayat tecrübesi ve duyguları tarafından kuşatılmış bir Robin Hood şansı yardım ediyor” dedi.

Dizi, 30 Mart’ta yayımlanacak

Birinci sezon çekimleri tamamlanan dizinin iki sezon halinde toplam 16 bölüm ile finale taşınması hedefleniyor. Dizinin ikinci sezon çekimlerine ise Mayıs – Haziran aylarında başlanması planlanıyor. Dizinin çekimlerini 30 kişilik gönüllü bir ekip yapıyor.

Dizi, 30 Mart’ta YouTube adlı video paylaşım sitesinde yayımlanacak. Yayımlanacak bölümler ve fragmanlar dizinin resmi YouTube kanalından izlenebilir.

https://www.youtube.com/channel/UCmD_gn1XUkyoXwYe2wckFaA

10959628_1579580358925918_7770688831313687352_n

Dizi ekibi
Yönetmen, Senaryo, Kamera, Kurgu:
Onur Can Tögen
Yapımcı: Akademi Film
Yönetmen Asistanı: Bihter Doğan
Kamera Asistanı: Mehmet Altun
Işık: Sefa Güray Bican, Onur Can Tögen
Ses: Mustafa Köksal
Sanat Yönetmeni: Rana Türkmen
Özel Efekt: Hakan Kadıoğlu
Müzik: Talat Özkan (Harim)
Oyuncular: Güven Gürler, Rana Türkmen, Zehra Üstüner, Özge Doğan, Nesrin Yanık Çorakbaş, Furkan   Genç, Cihan Uysal, Özgür Atmaca, Süleyman Hakan, Koca Volkan Çendik, Hakan Kadıoğlu, Ali Arif Sürücüoğlu, Burak Var, Bihter Doğan, Can Ercan, Jülide Didem, Mehmet Çağlar Erkol

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6220
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li öğrenciler, internet dizisi çekiyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLEF’te mezuniyet heyecanı

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi 55’inci dönem mezunları bugün Tandoğan Kampüsü Güneş Meydanı’nda yapılan törenle kep attı.

Kapat