17 Temmuz 2023, Pazartesi - 04:54

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’te 52’nci dönem mezunlarına temsili mezuniyet töreni

Tarih: 17 Temmuz 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 668

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF), bugün temsili bir törenle 52’nci dönem mezunlarını uğurladı.

İLEF’in 52’nci dönem mezuniyet töreni, temsili katılımla bugün Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi önünde düzenlenen törenli yapıldı. Pandemi sebebiyle törende sadece derece alan öğrenciler ve aileleri vardı. Saat 14:00’da başlayan törenin açılış konuşmasını İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun yaptı.

Dekan Prof. Dr. Altun, mezunları kutlarken içinden geçilen pandemine döneme vurgu yaptı ve “Umarım en kısa zamanda olumsuz durumu atlatırız. Tekrar fakültede, sınıflarda yaptığımız yüz yüze eğitim çalışmalarına başlarız. Sizler çok farklı bir dönemde mezun oluyorsunuz, bu bundan sonraki yaşamınız için de önemli bir deneyim oldu” diye konuştu. Altun, mezunların ailelerini de kutlayarak, emekleri için ailelere, öğretim elemanlarına fakülte çalışanlarına da teşekkür etti.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrenciler açıklandı. Bu yıl fakülte 1.’si ve 2.’si, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Handenur Ceneviz ve Gökay Gürbüz oldu. Fakülte üçüncülük derecesini ise aynı zamanda Gazetecilik Bölümü 1.’si de olan Çağrı Yenginol aldı.

Dereceye giren öğrencilere belge ve hediyeleri, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ruken Öztürk, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurcan Törenli ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melike Aktaş tarafından verildi.

Dereceye giren öğrenciler:

Radyo, Televizyon ve Sinema

Birinci: Handenur Ceneviz

İkinci: Gökay Gürbüz

Üçüncü: Ömer Demirci

Gazetecilik

Birinci: Çağrı Yenginol

İkinci: Aysu Simge Taştan

İkinci: Endzhe Salavatova

Üçüncü: Mehmet Alp Karaçaylı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Birinci: Sinem Gençtürk

İkinci: Selin Taylan

Üçüncü:Ayşe Nur Coşkun

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/28584
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’te 52’nci dönem mezunlarına temsili mezuniyet töreni

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat