16 Temmuz 2023, Pazar - 16:50

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Meslekte 50. Yıl Onur Günü 27 Mayıs’ta

Tarih: 21 Mayıs 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 284

İletişim alanındaki çalışmalarıyla meslekte 50 yılı geride bırakanların plaket alacağı Meslekte 50. Yıl Onur Günü Töreni, 27 Mayıs’ta İLEF’te yapılacak. Tören sırasında Emek Ödülleri ile Öykü Yarışması’nın ödülleri de sahiplerini bulacak.

İLEV ve Gazeteciler Cemiyeti’nin birlikte düzenlediği “Meslekte 50 Yıl Onur Günü” ödül töreni 27 Mayıs Cuma günü 17.00’ de MTÖ Sinema Salonu’nda başlıyor. İletişim alanındaki çalışmalarıyla meslekte 50 yılı geride bırakanların plaket alıp konuşacağı törende; İLEF atölyelerindeki çalışmalarıyla başarı gösteren öğrencilere verilen Emek Ödülleri ile İLEF Edebiyat Topluluğu’nun düzenlediği Öykü Yarışması’nın ödülleri de sahiplerini bulacak. İLEV Başkanı Belma Güner Dolu ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’in katılacağı ödül töreni’nin ardından ustalar, öğretim elemanları ve öğrenciler, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliği yapacağı kokteyle katılacak.

Geçen sene ilkler yaşandı

Geçtiğimiz sene yapılan Meslekte 50. Yıl Onur Günü Töreninde, geçen sene kurulan İLEF Edebiyat Topluluğunun düzenlediği öykü yarışmasının kazananları ödüllerini almıştı. Ayrıca, İLEF Spor Topluluğunu oluşturan 7 öğrenciye de üniversitedeki spor müsabakalarında gösterdikleri başarı nedeniyle ödül verilmişti.

Geçtiğimiz yıl 13. kez düzenlenen Meslekte 50. Yıl Onur Günü'ne katılım bir hayli yoğundu

Geçtiğimiz yıl 13. kez düzenlenen Meslekte 50. Yıl Onur Günü’ne katılım bir hayli yoğundu

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11540
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Meslekte 50. Yıl Onur Günü 27 Mayıs’ta

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat