13 Mayıs 2024, Pazartesi - 08:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

RATEM’den İLEF’e ikincilik ödülü

Tarih: 27 Aralık 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 122

Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’nda ikincilik ödülünü gazete-dergi dalında İLEF öğrencisi Özlem Karaharman kazandı.

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği’nin (RATEM) Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlediği Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri-8’incisi sonuçlandı. Aklıma Bir Fikir Geldi” sloganı kapsamında, kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konusunda uyarılmasını ve sektörel bilincin geliştirilmesini amaçlayan, radyo, televizyon, gazete ve dergi mecralarında yayınlanacak nitelikte bir iletişim fikri ve kampanyasını geliştirmek için düzenlenen yarışmaya çok sayıda başvuruda bulunuldu.

ilef-ogrencisine-odul-ic

HİT öğrencisi Özlem Karaharman

477 eser yarıştı

Korsanla mücadele konulu yarışmada televizyon, radyo, gazete-dergi dallarından yarışmaya katılan 477 çalışmadan 9’u ödül, 2’si mansiyon kazandı.  Ödül töreni 24 Aralıkta İstanbul’da Mövenpick otelde düzenlendi. Yarışmada İLEF’te Halkla İlişkiler ve Tanıtım 4. sınıf öğrencisi Özlem Karaharman gazete-dergi dalında ikincilik ödülünü kazandı.

İLEF adına yarışmadan ödülle dönen Özlem Karaharman, bireysel olarak katıldığı yarışmada, katılma fikrinin bir anda geliştiğini ve hemen tasarıma başlayıp projeyi gönderdiğini belirtti. Karaharman, kazandığı ödülün ilerleyen zamanda farklı projeler için kendisini motive edeceğini söyledi. Aynı zamanda Reklam Atölyesi öğrencisi olan Karaharman, ödüllü projeyi hazırlamasında, atölye alt yapısının etkili olduğunu söyledi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13519
Yol: Ana sayfa » Yazılar » RATEM’den İLEF’e ikincilik ödülü

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başkent’te Sokak Sanatçısı Olmak panelinde sanat ve toplumsal değişim konuşuldu

Ankara’nın kent yapısı, “Başkent’te Sokak Sanatçısı Olmak” başlıklı panelde tartışıldı.

Kapat