17 Temmuz 2023, Pazartesi - 11:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Reklam Atölyesi yeni çalışma arkadaşlarını arıyor: “KATIL”

Tarih: 13 Kasım 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 277

İLEF Reklam Atölyesi, yeni dönem çalışmalarına başladı. Atölyenin ilk kampanyası ise “KATIL” sloganıyla yeni çalışma arkadaşı adaylarına yönelik oldu.

Pandemi nedeniyle yüz yüze öğrenime ara verilse de atölye çalışmaları sürüyor. Reklam Atölyesi de yeni dönemde aralarına katılacak arkadaşlarını arıyor. Atölye’nin ilk çalışması da, “yarımca” ismini verdikleri yeni ekip üyeleri için hazırlanan kampanya oldu. Yüz yüze iletişimin aksaması nedeniyle klasik stratejilerin kullanılmadığı kampanyada dijital mecralar öne çıkıyor. Başta e-posta olmak üzere etkileşimli iletişimin yöntemleri ve sosyal medya platformları kullanılarak hazırlanan kampanyanın mottosu ise “Katıl”. İnternetin en çok kullanılan çağrıcı sözcüklerinden olan Katıl’ın gücünden de yararlanan Reklam Atölyesi, öte yandan internetten yapılan derslerin arasına duyurular da yerleştirerek tüm öğrencilere ulaşmayı amaçlıyor.

Reklam Atölyesi’ne katılmak isteyen öğrenciler, 19 Kasım’a kadar bu linkten başvuruda bulunabilecek ve yapılacak online görüşmelerin ardından “yarımca” olabilecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29634
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Reklam Atölyesi yeni çalışma arkadaşlarını arıyor: “KATIL”

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat