2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Reklam Atölyesi yeni yarımcalarını seçti

Tarih: 03 Kasım 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 119

İLEF Reklam Atölyesi yeni yarımcalarını seçti. Yeni dönemde reklam atölyesinde çalışacaklar fakültede açılan stantla duyuruldu.

İLEF Reklam Atölyesi, yeni dönem yarımcalarını belirledi. Yeni dönemde reklam atölyesinde çalışacaklar, fakültenin girişine açılan stantla duyuruldu.

İLEF Reklam Atölyesi çalışma arkadaşlarını bulmak için dönem başında “Fikirlerin Atölyede Filizlensin” sloganıyla kampanya yürütmüştü. Adaylar, başvuru formunu doldurduktan sonra atölyede çalışacaklar mülakatla seçildi.

Yarımcalar 1 Kasım’da düzenlenen bir tanışma toplantısı ile bir araya geldi.

reklam-otolyesi-yarimca-ic

Yarımca Nedir?

Kendilerini “Üyelerin, usta-çırak ilişkisi içerisinde reklamcılık oynayarak reklamcılığı öğrendiği yer” olarak tanımlayan İLEF Reklam Atölyesi, çalışma arkadaşlarını “Yarımca” olarak adlandırıyor. Atölyede gösterilen yüksek performans ve çalışma sonrasında ise Yarımcalık, “Karıncalık”a yükseliyor. Mezun olan arkadaşlarını da artık fakülteden uçan, çalışmaya hazır “Kanatlı Karınca” olarak adlandırıyorlar.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12790
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Reklam Atölyesi yeni yarımcalarını seçti

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat