17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Rektör Ünüvar’dan İLEF’e ziyaret

Tarih: 12 Nisan 2021

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 152

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti. Prof. Dr. Ünüvar, Fakülte’deki çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve İLEF mezunlarından gazeteciler ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, NTV muhabiri Ahmet Örsoğlu ve TRT muhabiri Emre Yüncü ile bir süre sohbet etti.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti. Ünüvar ziyareti sırasında Fakülte’de bulunan İletişim Fakültesi mezunu gazetecilerden ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, NTV muhabiri Ahmet Örsoğlu ve TRT muhabiri Emre Yüncü de bir süre sohbet etti.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar,  İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin’den Fakülte’deki çalışmalar ve uygulama atölyelerinin işleyişi hakkında bilgi aldı. Rektör Ünüvar ve İLEF mezunu gazeteciler Şebnem Bursalı, Ahmet Örsoğlu ve Emre Yüncü ile de bir süre sohbet etti.

Prof. Dr. Ünüvar ve gazeteci Şebnem Bursalı daha sonra Fakülte’nin çeşitli bölümlerini ziyaret etti. Prof. Dr. Ünüvar, atöyelerde çalışan öğrencilerle sohbet ve atölye çalışmalarının Covid-19 tedbirlerine dikkat ederek devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ünüvar, mezunların isimlerinin yer aldığı hatıra plakalarının olduğu katı da gezdi ve medyada çalışan İLEF mezunlarının başarılarını takdir ve tebrik ettiğini dile getirdi.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/30350
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Rektör Ünüvar’dan İLEF’e ziyaret

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat