27 Temmuz 2023, Perşembe - 07:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı başlıyor

Tarih: 01 Mart 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 157

Ankara Üniversitesi’nin Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) ile Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından ortaklaşa düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı 22 Mart’ta başlıyor.

toplumsalcinsiyetsertifika-lowAnkara Üniversitesi’nin Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) ile Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından ortaklaşa düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı 22 Mart’ta başlıyor.

Ankara Üniversitesinin Siyasal Bilgiler, Hukuk ve İletişim Fakültelerinden akademisyenlerin eğitmenlik yapacağı sertifika programı, üniversitenin Kadın Çalışmaları Yüksek Lisans Programı kontenjanının, konuya olan ilgiyi karşılamada yetersiz kalması üzerine açılıyor. Her kesimden katılımcıya açık olan program, kadın ve erkek arasındaki eşitsizliğin Türkiye’nin demokratikleşmesi önünde engel teşkil ettiğini ve bunun kaldırılması gerektiğini tespitinden yola çıkıyor.

Ankara Üniversitesi öğrencilerine yüzde 30 indirimin uygulandığı program 22 Mart’tan 31 Mayıs’a kadar sürecek.

Programla ilgili ayrıntılı bilgi http://kasaum.ankara.edu.tr/ adresinden edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/3253
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sertifika Programı başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat