4 Mayıs 2024, Cumartesi - 16:02

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

UARGE ile değişim devam ediyor

Tarih: 04 Eylül 2012

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 137

Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Topluluğu’nun (UARGE) tanışma toplantısı Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde gerçekleşti.

UARGE ile değişim devam ediyor

Fotoğraf: Ömerzük Arslan

“İLEF Gölbaşı’na Taşınıyor(muş)” etkinliğiyle geçen yıl dikkatleri çeken UARGE Topluluğu bu dönem de çalışmalarına hız kesmeden başladı. Yeni öğrencilerle ATK Sanatevi’nde biraraya gelen topluluk yeni dönemdeki projeleri hakkında bilgi verdi. Sektörle öğrencinin buluşması bakımından önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen topluluğun üyelerinden Nur Öksüz, geçen yılki İletişim Günleri’nde TNK grubu, Şirin Bayülgen, Arda Erdik gibi birçok usta ismi konuk ettiklerini, UARGE’nin 5.yılında da bu tür etkinliklerin süreceğini söyledi.

Önceki yıllarda Hollanda’ya altı İLEF öğrencisini yolladıklarını bu yıl da “AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması”yla yine Avrupa’ya öğrenci yollamak için çalışmalarını sürdüren topluluk, kendisine geliştirmek isteyenler için adresin UARGE olduğunu belirtti. UARGE üyelerinden Alper Yılmaz ise topluluğa yeni katılacak öğrencilerin asla pişman olmayacağını, hem eğlenip hem de proje üreterek verimli bir dönemin kendilerini beklediklerini belirtti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/126
Yol: Ana sayfa » Yazılar » UARGE ile değişim devam ediyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat