2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Birinci İlişkisel Sosyal Bilimler Kongresi yapılacak

Tarih: 06 Aralık 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 73

Bu sene birincisi düzenlenecek olan “İlişkisel Sosyal Bilimler Kongresi” 13-14 Nisan tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi’nde yapılacak.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğini yaptığı I. İlişkisel Sosyal Bilimler Kongresi 13-14 Nisan tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi, Rektörlük Binası Yeşil ve Mavi Salonlarda yapılacak. İlişkisel Sosyal Bilimler Kongresi’nde “Medya ve İdeoloji, Medya ve İnsan Hakları, Medyanın Ekonomi Politiği, Medya Etnografisi, Medya ve Kadın, Sağlık İletişimi, Gündelik Hayat İncelemeleri, Yemek Kültür Kimlik, Göçmenlik ve Kimlik, Kent ve İletişim ya da Kente bakmak, Kadın Anlatıları, Toplumsal Göstergebilim, Televizyon Çalışmaları, İletişim Sosyolojisi, İletişim Psikolojisi, Siyasal İletişim, Yeni Medya Sosyolojisi, İletişim ve Etik, Popüler Kültür, Dijital Kültür ve İletişim, Bilgi Toplumu, Alternatif Medya, İletişim Çalışmalarında Güncel Eğilimler, Yaratıcı Endüstriler” konularında çalışan araştırmacılar bir araya gelecek.

“Kuramcı üzerinden değil, paradigma üzerinden”

Önceki yıllarda Adnan Menderes Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Akdeniz Üniversite’sinde “Bourdieu Sempozyumu” adıyla yapılan etkinlik, bu yıl kuramcı üzerinden değil, paradigma üzerinden gidilmesinin Türkiye’de üretken ve yaratıcı araştırma programlarına daha fazla katkı sağlayacağı düşüncesinden yola çıkarak “I. İlişkisel Sosyal Bilimler Kongresi” adı altında düzenlenecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13023
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Birinci İlişkisel Sosyal Bilimler Kongresi yapılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat