16 Temmuz 2023, Pazar - 14:14

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

ÇGD Ankara Şube gazetecileri buluşturdu

Tarih: 08 Ocak 2022

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 130

Gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü öncesinde Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Ankara Şubesi’nin düzenlediği buluşmada bir araya geldi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de buluşmaya katılanlar arasındaydı.

ÇGD Ankara Şube Başkanı Çınar Livane Özer

ÇGD, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezinde 7 Ocak’ta Gazeteciler buluşması düzenledi. Yeni yılda gazetecilik mücadelesini bir adım öteye taşımak amacıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde düzenlenen buluşmaya Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ÇGD eski başkanlarından Rahmi Yıldırım, ANKA Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt ve çok sayıda gazeteci katıldı.

ÇGD Ankara Şubesi Başkanı Çınar Livane Özer, geceye katılan gazetecilere seslenerek, buluşmanın amacının gazetecilerin birbirini görmesi, sohbet edebilmesi ve yeni yılı birlikte kutlamak olduğunu söyledi ve geceye katılanlara teşekkür etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kürsüden gazetecilere seslendi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de gecede kısa bir konuşma yaptı. Taşdelen, kendisinin de eski bir gazeteci olduğunu hatırlatarak, demokrasiye ve özgürlüğe büyük bir susamışlık içinde olunduğunu söyledi ve “Her karanlığın bir sabahı olduğu gibi bu ülke bu zorlukları da aşacaktır. Bunu hep beraber karışlayacağız diyorum. Onun için dayanacağız dayanışacağız hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından buluşma, müzik dinletisi ve kokteyl ile devam etti.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/31116
Yol: Ana sayfa » Yazılar » ÇGD Ankara Şube gazetecileri buluşturdu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat