14 Temmuz 2023, Cuma - 19:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gazetecilik Bölümü kolokyumları deprem sürecine odaklanıyor

Tarih: 01 Mart 2023

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 78

İLEF Gazetecilik Bölümü akademisyenlerinin çeşitli başlıklar altında sunum yaptığı kolokyumlar bahar döneminde de devam ediyor. Yaşanan depremlerin merkeze alındığı bu dönem kolokyumları 16 Mart günü Dr. Gökhan Bulut’un “Depremin ardından Gazeteciler ve Gazetecilik” başlıklı sunumuyla başlıyor.

Gazetecilik Bölümü geçen dönem başlattığı kolokyumlar bu dönem de sürüyor. Gelecek ay başlayacak kolokyum dizisi her ayın üçüncü perşembe günü yapılacak.

Gazetecilik Bölümü öğretim elamanlarınca yürütülen kolokyumlarda gazetecilik ve iletişim alanıyla ilgili güncel alan değerlendirmelerinden kuramsal tartışmalara kadar pek çok konu ele alınıyor. Bu dönemki kolokyumlarda 6 Şubat’tan itibaren meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler merkezinde tartışmalar yürütülecek.

Kolokyumlar, 16 Mart günü Dr. Gökhan Bulut’un “Depremin Ardından Gazeteciler ve Gazetecilik” başlıklı sunumuyla başlayacak. Ardından Nisan ayında Arş. Gör. Ezgi Kaya Hayatsever ve Prof. Dr. Haluk Geray, “yapıcı gazetecilik” konusunu deprem sonrasında yaşananları merkeze alarak tartışmaya açacak. Dönemin son sunumunda Prof. Dr. Gökhan Atılgan, gündelik hayat ve demokrasi pratiklerini ele alacak.

Bahar dönemi kolokyumlarının programı şöyle:

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/34245
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gazetecilik Bölümü kolokyumları deprem sürecine odaklanıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat