4 Mayıs 2024, Cumartesi - 16:00

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Katılımcılar atölyelerini belirledi

Tarih: 09 Şubat 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 252

Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi’nde ilk gün öğle arasının ardından atölye yöneticisi hocaların yaptıkları bilgilendirmeyle birlikte katılımcılar, yürütülen proje için üretim yapacakları atölyeleri belirledi.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinin (İLEF) atölyelerinden sorumlu hocaları katılımcılara, atölyelerin işleyişini ve bu proje kapsamındaki hedeflerini anlattı. Öğrenciler, atölyeler hakkında sorumlu hocalardan bilgi aldıktan sonra çalışacakları atölyelere kayıtlarını yaptırdı.

Fotoğraf: Burak Demir

Fotoğraf: Burak Demir

Fotoğraf Atölyesi

Fotoğraf Atölyesi sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Tuğba Taş, Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi için atölyede belgesel fotoğrafçılığı yapılacağını söyledi. Yarın yürütülecek ana kavram tartışması çerçevesinde çekilecek filmle hazırlanacak afiş için fotoğraf çekmeyi planladıklarını aktaran Taş, atölyede kayıtdışı istihdamla ilgili fotoğraf albümü de oluşturacaklarını belirtti.

 sgma3-halil-rifat-guvenRadyo Atölyesi

Öğr. Gör. Halil Rıfat Güven, sorumluluğundaki Radyo Atölyesinde radyo çalışmalarına ilgi duyan, sokak röportajları yapabilecek, radyo teknolojisini öğrenmek ve spot seslendirmesinde görev almak isteyen katılımcılarla birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.

sgma3-itir-gokgucuFilm Atölyesi

Film Atölyesinden Öğr. Gör. Itır Gökgücü, atölyedeki öğrencilerle birlikte Sosyal Sorumluluk ve Medya Atölyesi sürecinin tamamını kayda alacaklarını, atölyenin işleyişi ve kayıtdışı istihdamla ilgili iki ayrı belgesel çekeceklerini katılımcılarla paylaştı. Bunun yanında çeşitli kliplerin de çekileceğinden bahsetti.

sgma3-gokhan-bulutHaber Atölyesi

Öğr. Gör. Gökhan Bulut, GÖRÜNÜM Haber Atölyesinin tüm atölyelerin çalışmalarını hem GÖRÜNÜM gazetesi internet sitesi için hem de proje kapsamında üretilecek çıktı için haberleştireceğini belirtti. Ayrıca atölyedeki tüm çalışmaların toplumsal karşılık üretme amacıyla yürütüleceğini vurguladı.

sgma3-mehmet-sobaciReklam Atölyesi

Reklam Atölyesi Öğr. Gör. Mehmet Sobacı bu proje için işe yarayacak etkili mesajların üretilmesi ve üretilen mesajların çeşitli mecralara uyarlanması üzerinde çalışacaklarını dile getirdi.

Atölye yöneticilerinin atölyelerdeki genel işleyiş ve planları ana hatlarıyla açıkladıktan sonra katılımcılar, çalışmak istedikleri atölyeleri belirleyerek kayıt yaptırdı. Belirlenen ekipler bugün seminerlerin ardından atölyelerde buluşup tanışacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/5618
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Katılımcılar atölyelerini belirledi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat