23 Temmuz 2023, Pazar - 14:34

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Medya Atölyesi katılımcıları Ankara’da

Tarih: 08 Şubat 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 323

İLEF’in ev sahipliğinde 9-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi katılımcıları Ankara’ya geldi. Atölye için 10 farklı üniversiteden iletişim fakültesi öğrencileri İLEF’te buluştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yürütülen Etkin Rehberlik ve Denetim Yolu ile Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi kapsamında düzenlenen Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi’ne davet edilen öğrenciler Ankara’ya gelerek atölye boyunca konaklayacakları Milli Piyango Öğrenci Evi’ne yerleşti. İLEF’te yapılan buluşma etkinliğinin ardından Cebeci Kampüsü içindeki Çınar Restoran’daki akşam yemeğine katılan öğrenciler ilk bilgilerini Dekan Yardımcısı ve Atölye Sorumlusu Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve Human Dynamics Danışmanlık Hizmetleri temsilcisi Emel Esen Altun’dan aldı.

Genç iletişimciler İLEF'te.

Genç iletişimciler İLEF‘te.

Atölye süresince, ilk iki gün verilecek seminerlerin ardından öğrencilerin İLEF’teki beş farklı atölyede çalışacağını ve konu hakkında materyaller üretileceğini belirten Prof. Dr. Abdülrezak Altun, katılımcılara atölyelerin imkânlarından da bahsetti. Daha önceki Medya Atölyeleriyle ilgili de bilgi veren Altun, bu yılki katılımcılara geçmiş yılların ürünlerinden örnekler de gösterdi.

Abdülrezak Altun

Prof. Dr. Abdülrezak Altun

Atölye moderatörü Emel Esen Altun da öğrencilere staj ve çalışma deneyimlerini sorarak, kayıtlı istihdamın ve bu konu hakkında toplumu bilinçlendirmenin öneminden bahsetti.

Emel Esen Altun

Emel Esen Altun

İLEF’teki buluşma sonrası katılımcılar GÖRÜNÜM’ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından Çınar Restoran’da yemek yiyen öğrenciler yemek sırasında birbirleriyle ilk izlenimlerini paylaştı.

toplu foto

Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi yarın saat 09.30’da başlayacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/5584
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Medya Atölyesi katılımcıları Ankara’da

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat