2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:36

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Okuldan Haber Odasına 2017’nin başvuruları başladı

Tarih: 19 Mayıs 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 55

IPS İletişim Vakfı ve Bianet tarafından her yıl düzenlenen Okuldan Haber Odasına programı başvuruları başladı.

IPS İletişim Vakfı ve Bianet tarafından 10’uncusu ve 11’incisinin bir arada düzenleneceği Okuldan Haber Odasına (OHO) programının başvuruları başladı. İstanbul’da 2-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek programa, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki gazetecilik, radyo ve televizyon bölümlerinin 3’üncü sınıftan 4’üncü sınıfa geçen öğrencileri başvurabilecek. Son başvuru tarihi 26 Mayıs olarak belirlenen programın başvuru sonuçları 2 Haziran’da açıklanacak.

Yaygın medyanın farklı birimlerinden gazeteciler, iletişim akademisyenleri ve hak örgütleri temsilcilerinin genç gazetecilerle bir araya geleceği program çerçevesinde “Gazetecilik, Habercilik Anlayışı, Etik, Barış Gazeteciliği, Habercinin Özlük Hakları, Hak Örgütleri, Sosyal Medya, Nefret Söylemi, Alternatif Haber Kaynakları, Yurttaş Haberciliği” gibi konularda eğitim verilecek.

Program başvurusuna ve ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14260
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Okuldan Haber Odasına 2017’nin başvuruları başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat