17 Temmuz 2023, Pazartesi - 00:44

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi’nin ilk günü sona erdi

Tarih: 09 Şubat 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 77

Ankara Üniversitesi () İletişim Fakültesi (İLEF) ev sahipliğinde gerçekleşen Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi’nin ilk günü sona erdi.

Açılış oturumunda İLEF Dekanı Prof. Dr. Ruken Öztürk, atölye yöneticisi ve İletişimliler Vakfı (İLEV) Başkanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun konuşma yaptı. İkincisi gerçekleştirilen kayıtlı istihdamın teşviki projesi ekip lideri Ricardo Trigano da açılış konuşmasında söz aldı. Trigano’nun konuşmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz’ın konuşmasıyla açılış oturumu sona erdi.

Açılış oturumunun ardından başlayan seminerlerde ilk olarak Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İlkay Savcı “Sosyal güvenliğin sosyolojisi” konusunda bilgi verdi. Savcı’dan sonra SGK Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Dairesinden Uzaman Arzu Zübeyde Bilgi kayıt dışı istihdamla nasıl mücadele edileceğine dair bir sunum yaptı. Üçüncü ve günün son semineri CNN Türk program yapımcısı Cem Seymen tarafından gerçekleştirildi. Seymen, “Sosyal sorunların çözümünde iletişimin gücü: Televizyonu sosyal amaçlar için kullanmak” başlığıyla geçen konuşmasında tarım ve hayvancılık istihdamı üzerine görüşlerini paylaştı.

Medya Atölyesi’nin ilk günü atölye ekiplerinin tanışması ve akşam yemeği ile son buldu.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/5763
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi’nin ilk günü sona erdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat