23 Temmuz 2023, Pazar - 11:58

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEV Öngören Bursu başvuruları başladı

Tarih: 13 Ekim 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 268

Her yıl verilen İletişimliler Vakfı (İLEV) Öngören Bursu için başvurular başladı.

Her yıl verilen İletişimliler Vakfı (İLEV) Öngören Bursu için başvurular başladı.

Bugün ölümünün 15. yıldönümünde anılan Mahmut Tali  Öngören ile 2001 yılında hayatını kaybeden eşi Esin Öngören’in miraslarından bağışlanan kaynak ile oluşturulan burs için başvurular 17 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecek.

Burs için bu yıl 8 lisans ve 2 lisansüstü öğrencisi seçilecek. Karşılıksız olan ve 8 ay boyunca verilecek olan bursun miktarı ise aylık 200 TL.

Bursa başvuru koşulları şöyle:

“Burs başvurusu yapacak lisansüstü öğrencilerde aranan koşullar:

1. Lisansta en az 3 ya da 100’lük sistemde 75 not ortalamasına sahip olmak.

2. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun ve fakültede ya da diğer fakültelerde yürütülen lisansüstü programlarından birine kayıtlı olmak ya da başka lisans programlarından mezun olup Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yürütülen lisansüstü programlarından birine kayıtlı olmak.

Başvuru yapacak öğrencilerin not dökümünü gösteren transkript ile vakıf başkanlığına hitaben yazılmış ve adayın maddi durumu hakkında bilgi veren bir sayfalık başvuru yazısı olmalı.  Öğrencilerin 17 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar İLEV’in İletişim Fakültesi 2. Katındaki irtibat bürosuna başvurmaları gerekmektedir. Başvuran adaylarla yapılacak mülakat için ayrıca tarih açıklanacaktır.”

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/4268
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEV Öngören Bursu başvuruları başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat