15 Nisan 2024, Pazartesi - 09:55

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Zafer ve Sonsöz gazeteleri ile işbirliği anlaşması imzalandı

Tarih: 08 Ocak 2024

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 13

İLEF, Zafer ve Sonsöz gazeteleriyle işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla birlikte İLEF öğrencilerine staj çalışmasının yanı sıra çeşitli konularda meslek içi eğitim imkanları da sağlanacak.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Zafer ve Sonsöz gazeteleri ile işbirliği anlaşma imzaladı. Anlaşma öğrencilere staj imkânı sağlamasının yanı sıra vatandaşlık gazeteciliği, internet haber sitesi ve internet gazeteciliği konularında da katkı saylayacak. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin ile Sonsöz ve Zafer gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Murat Sururi Özbülbül’ün imzaladığı anlaşmada güncel yazılım destekli meslek içi gazetecilik eğitimimlerinin öğrencilere sunulacağı belirtildi. Anlaşmanın geçerlilik süresi üç yıl olarak belirlendi.

Anlaşmanın imzalandığı görüşmeye İLEF Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı Yağmurlu, Dekan Yadımcıları Doç. Dr. Engin Sarı ve Doç. Dr. Zafer Kıyan ile Zafer ve Sonsöz gazeteleri şefi Ayşe Jale Özdem de katıldı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/37033
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Zafer ve Sonsöz gazeteleri ile işbirliği anlaşması imzalandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SBFBYYO-İLEF-DER’de genel kurul: Yeni dönemde fakülteyle bağlar güçlendirilecek

SBFBYYO-İLEF-DER, 5’inci Olağan Genel Kurulunda önceki dönem başkanı Turgay Gürses, yeniden bu göreve getirildi. Yeni dönem için gençlerle daha çok iletişim kurulacağı ve yeni dönemde fakülteyle bağların güçlendirileceği vurgusu yapıldı.

Kapat