15 Temmuz 2023, Cumartesi - 06:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Akademik ve idari personel yemekte buluştu

Tarih: 14 Kasım 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 192

İLEF’te her akademik yılın başlangıcında öğretim elemanlarıyla idari personelin bir araya geldiği yemek töreni dün yapıldı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde (İLEF) her akademik yılın başında fakülte çalışanlarının bir araya geldiği yemek organizasyonu Hukuk Fakültesi bünyesinde bulunan Merkez Sera Restaurant’ta yapıldı. Eylül ayının başında yapılması planlanan yemek organizasyonu, İLEF’in 50. Yıl etkinliklerinin yoğunluğundan dolayı dün düzenlendi.

İLEF paydaşlarını bir araya getiren yemek organizasyonunun katılımcıları arasında, önümüzdeki günlerde dekan olarak atanması beklenen İLEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve İLEF Dekanı Prof. Dr. Ruken Öztürk de vardı.

akademikyemek-ic

Fotoğraf: Alkan Uçarsu

Prof. Dr. Ruken Öztürk’e veda yemeği

Geleneksel olarak tüm İLEF personelini bir araya getiren organizasyon bu yıl ayrıca bir öneme sahipti. 2012 yılından beri İLEF’te dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Ruken Öztürk’e bir veda yemeği niteliği taşıyan organizasyonda, katılımcılar fotoğraf çektirip, sohbet etme imkanı buldular.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8899
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Akademik ve idari personel yemekte buluştu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat