2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara afişlerle anlatılacak

Tarih: 19 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 101

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara’nın tarihsel, sanatsal ve kültürel değerlerini konu alan bir afiş yarışması düzenliyor. Yarışmayla şehrin değerlerinin turizme ve sosyal hayata kazandırılması hedefleniyor.

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Bölge Planı kapsamında Ankara’nın kültürel, tarihsel ve sanatsal oluşumlarını konu alan bir afiş yarışması düzenliyor. Yarışmayla şehrin kültürel, sanatsal, tarihsel değerlerinin ortaya çıkarılması, turizme ve sosyal hayata kazandırılması amaçlanıyor. Yarışmayla ayrıca grafik sanatına ilgi duyanların ve genç grafik sanatçılarının yaratıcılıklarının desteklenmesi hedefleniyor. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Binnur Uçakhan, Gazeteci Eray Görgülü, Can Çavuşoğlu ve S. Aybars Erdemli’nin jüriliğini yaptığı yarışmanın sonucunda birinciye 3 bin TL, ikinciye bin 500 TL ve üçüncüye bin TL ödül verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, hazırladıkları afişleri 27 Mayıs Cuma günü 18.00’e kadar teslim edilebilecek. Yarışmanın detaylarına buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10827
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara afişlerle anlatılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat