19 Temmuz 2023, Çarşamba - 08:59

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Uluslararası Film Festivali başlıyor

Tarih: 26 Nisan 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 88

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin 27’ncisi başlıyor. Festival, 28 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı’nın bu yıl 27’ncisi düzenlediği Ankara Uluslararası Film Festivali başlıyor. Bu yıl “Bakış ve Ses” temasını işleyen festivalin açılışı 28 Nisan’da yapılacak, film gösterimleriyse 29 Nisan’da başlayacak. Festival 8 Mayıs’a kadar devam edecek. Film gösterimleri ve Festilab, Kızılay’daki Büyülü Fener Sineması ve Goethe Institut Ankara şubesinde yapılacak. Festivalde bazı filmlerin gösterimlerinden sonra filmin yönetmeni ve oyuncularıyla söyleşi düzenlenecek.

Film gösterimlerinde ilk seanslar öğrenciler için 8 lira, öğretmen ve 65 yaş üstü için 12 lira ve tam bilet için 14 lira olacak. Benedict Cumberbatch’in “Hamlet”i için tam bilet 40 lira, indirimli bilet ise 30 lira olarak belirlendi. Coen Kardeşler’in “Yüce Sezar” filmini herkes 14 liradan izleyebilecek. Goethe Institut’daki film gösterimleri ise ücretsiz olacak. Ayrıca askıda bilet uygulamasıyla 11.30, 14.00 ve 16.30’daki film seansları ücretsiz olarak izlenebilecek. Festival programına buradan ulaşabilirsiniz

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11035
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Uluslararası Film Festivali başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat