16 Temmuz 2023, Pazar - 08:01

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Etiket: 'Kızılay'

Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır

Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır

Tarih: 12 Ocak 2013

Gönüllü kan bağışçısı sayılarının arttırılması ve Kızılay’ın yeni çalışmaları hakkında bilgi almak için Kan Bağışçısı Kazanımı Birimi Yöneticisi Dr. Metin Kalender ile konuştuk.

Ankaralılar dizisine sahip çıktı

Ankaralılar dizisine sahip çıktı

Tarih: 10 Eylül 2012

Behzat Ç.’nin yayından kaldırılma riskiyle karşı karşıya kalması üzerine sosyal medya üzerinden örgütlenen binlerce Ankaralı, diziyi Yüksel Caddesi’ne kurulan dev ekrandan izledi.

İnsanlık suçuna zaman aşımı kararı

İnsanlık suçuna zaman aşımı kararı

Tarih: 05 Mart 2012

11’inci Ağır Ceza Mahkemesi Sivas katliamını insanlık suçu kapsamına almasına rağmen davanın zaman aşımına uğramasına karar verdi.

Kaderine terk edilen şehir: Van

Kaderine terk edilen şehir: Van

Tarih: 21 Aralık 2011

Türkiye’nin deprem gerçeği değişmiyor. Marmara ve Düzce depremlerinde yaşananlardan sonra önlem alınmamasının bedelini, Van halkı ödüyor.

Hayata saçının ardından bakanlar

Tarih: 20 Ekim 2011

Bazen saç şekilleri, bazen kıyafetlerinin renkleri, bazen de farklı göz makyajlarıyla kendilerine yeni bir dünya kuruyor emolar. Duygusal boşlukta ve kimlikleri henüz oturmamış olan bu gençlerin, çoğunun kendilerini hayattan soyutladıkları belirtiliyor.

Modern binaya Büyükşehir engeli

Modern binaya Büyükşehir engeli

Tarih: 11 Ekim 2011

Ankara Kızılay’daki Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası yerine yapılması planlanan modern binaya Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden olumsuz karar çıktı.

Sokakta resim sanatı

Tarih: 09 Ekim 2011

Sokaklarda kâh duvarlara kâh ellerine aldıkları tuvaller üzerine resim yapan, bir atölyesi bile olmayan sokak ressamları, bir çok insanın kapalı kapılar ardında göremeyeceği güzellikleri görmesine imkân sağlıyor.

Dershaneden meyhaneye 100 metre

Tarih: 09 Ekim 2011

Eğlence yerlerinin eğitim kurumlarına en az 100 metre uzakta olmasını öngören Özel Eğitim Kurumları Yasası’nda yapılan değişikliğe rağmen, Sakarya Caddesi’nde aynı bina içerisinde eğitim kurumları ve içkili eğlence yerleri hala iç içe bulunuyor.

Metro’nun kadın vatmanları

Tarih: 09 Ekim 2011

Ankara Metrosu’nun Kızılay-Batıkent hattı erkek vatmanların yanı sıra üç kadına da emanet.

Yumurta can yakmaz, karizma çizer

Tarih: 09 Ekim 2011

Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde (SBF) gerçekleştirilen Anayasa konulu panelde siyasetçiler, öğrenciler tarafından yumurta ile protesto edildi. Türkiye’nin gündemini oluşturan öğrenci eylemlerinin ve yumurtalı protestonun ayrıntılarını ele aldık.