17 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:13

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankaragücü düşme hattından uzaklaşıyor

Tarih: 21 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 79

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü ve Atiker Konyaspor maçı 0-0 berabere bitti. MKE Ankaragücü, beklediği üç puanı alamasa da puan cetvelinde yukarılara tırmanıyor. 

MKE Ankaragücü – Atiker Konyaspor karşılaşması saat 13.30’da hakem Koray Gençerler’in yönetimiyle başladı. Maç başlar başlamaz taraftar desteğini arkasına alan MKE Ankaragücü’nün tribünlerinden “Ölümüne ölümüne şanlı başkent” sesleri yükseldi. Faullerle ve serbest vuruşlarla geçen maçın ilk yarısı sık sık durdu. Ara ara da gerginliklerin yaşandığı maçın ilk yarısı 0-0 bitti.

İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan MKE Ankaragücü, maçta gergin anlar yaşadı. Yaşanan gerginlik nedeniyle MKE Ankaragücü yedek kulübesindeki Alihan Kubalas, 53’üncü dakikada sarı kart görürken, Atiker Konyaspor’un iki oyuncusu Marko Jevtovic, 74’üncü dakikada; Christophe Hurtado ise 89’uncu dakikada sarı kart gördü. Her iki takımında üç oyuncu değişiklik hakkını kullandığı maç, golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Kocaman: “Birçok pozisyonu kaçırdık”

Atiker Konyaspor’un Teknik Direktörü Aykut Kocaman, uzun zamandır sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, geçen haftaki maçtan sonra bugün ki maça galibiyet için geldiklerini söyledi. İlk 15 dakikanın onlar için panik ve telaş içinde geçtiğini söyleyen Kocaman “İlk 15 dakikadan sonra topun kontrolünü alamasak da oyunun kontrolünü elimize aldık. Fakat oyun boyunca birçok pozisyonu kaçırdık” dedi. Kocaman ikinci yarının temposu yüksek ve daha sert geçtiğini belirterek “Galibiyeti çevirmek istiyorduk fakat bunu başaramadık” diye konuştu.

Ankaragücü Antrenörü Kaplan: “Üç puanı alıp ligi bitirmek istedik”

Maçın genelinde iyi oynadıklarını söyleyen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Üç puanı alıp ligi bitirmek istedik fakat yine de aldığımız bir puan iyidir. Bizim aldığımız her puan değerlidir” dedi. Kaplan, maçta oyundan kopmayan, yürekli bir MKE Ankaragücü olduğunu dile getirerek “Biz çok iyi bir aileyiz” dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kaplan, kulüp içinde sıkıntılar olduğuna ilişkin yazılan haberler üzerine, “Ödemelerde kulüp içinde, dışarıdan abartıldığı gibi bir sıkıntımız yok. Fakat tabiî ki her kulüpte olduğu gibi bizde de zaman zaman sıkıntılar olabiliyor” açıklamasında bulundu. Küme düşme olasılığıyla ilgili şuan 36 puanı aldıklarını ve ligde kalıyor gibi gözüktüklerini söyleyen Kaplan, “Herkes ‘Ankaragücü düştü’ diyordu ama biz Ankaragücü’nü yaşatıyoruz, hep beraber bunu başarıyoruz” ifadesini kullandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23096
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankaragücü düşme hattından uzaklaşıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat