12 Mayıs 2024, Pazar - 19:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Bilimin kalbi Ankara’da atacak

Tarih: 01 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 52

Avrupa Bilim ve Eğlence Günü, yarın Tandoğan Yerleşkesi’nde başlıyor. Yapılacak etkinlikler kapsamında, Prof. Dr. Çiler Dursun’un başkanlığındaki panelde “Bilim Haberciliği” de masaya yatırılacak.

Avrupa Bilim ve Eğlence Günü, yarın Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi’nde 14.00’da başlıyor. Avrupa’da aynı anda yaklaşık 300 şehirde düzenlenen ve bu yıl Türkiye’de de yapılacak etkinliklerde çeşitli konserler, sergiler ve açık oturumlar olacak. Etkinlikler kapsamında düzenlenecek panelde, “Bilim Haberciliği” konuşulacak.

Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Avrupa Bilim ve Eğlence Günü ile toplumda “bilim kültürü” yaratılması amaçlanıyor.

“Türkiye’de Popüler Haberciliğin Güncel Durumu” tartışılacak

Etkinlikler kapsamında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çiler Dursun başkanlığında “Türkiye’ de Popüler Haberciliğinin Güncel Durumu” adlı panel yapılacak.

Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi’ndeki Mühendislik Fakültesi’nde yer alan Mavi Salon’da 18.00’da başlayacak panelden önce, İLEF mezunu Tuluhan Tekelioğlu’nun Yeni Hayat belgeselinin gösterimi de olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8097
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Bilimin kalbi Ankara’da atacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başkent’te Sokak Sanatçısı Olmak panelinde sanat ve toplumsal değişim konuşuldu

Ankara’nın kent yapısı, “Başkent’te Sokak Sanatçısı Olmak” başlıklı panelde tartışıldı.

Kapat