26 Temmuz 2023, Çarşamba - 23:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Birleşmiş Milletler’den İLEF’lilere ödül

Tarih: 09 Haziran 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 408

BM ve İLEF öğrencileri, Doç. Dr. Fatih Keskin’in verdiği Halkla İlişkiler Plan ve Uygulamaları dersi kapsamında bir araya geldi.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Fatih Keskin tarafından verilen Halkla İlişkiler Plan ve Uygulamaları dersi kapsamında Birleşmiş Milletlerin (BM) Ankara binasında toplandı. Öğrenciler, BM’nin 70. yıl dönümü nedeniyle iklim değişikliği anlaşması ve 2015 kalkınma gündemi hakkında yaptıkları tanıtım kampanyalarını sundu. Sunumlardan sonra 5 kampanya ödüle değer görüldü.

toplu foto2

Fotoğraf: Alkan Uçarsu

Ders kapsamında yaklaşık 100 öğrenci, 21 ayrı ajansta çalışarak oluşturdukları kampanyaları BM yetkililerine ve dışarıdan gelen jüri üyelerine sundu. Kampanyaların hazırlanması sırasında BM Enformasyon Merkeziyle de çalışan İLEF’liler, sunumların ardından ödüllerini aldı. Kampanya hazırlayan tüm öğrencilere mansiyon ödülü dağıtılırken, 2 jüri ödülü ve 1.’lik, 2.’lik, 3.’lük ödülleri de sahiplerini buldu. Öğrenciler ödüllerini jüri üyelerinin ve Doç. Dr. Fatih Keskin’in elinden, BM’nin Ankara binasındaki basın toplantısında aldı.

BM enformasyon merkezi müdürü ahmet parla

BM Enformasyon Merkezi Müdürü Ahmet Parla

Parla: “Kampanyalar arasında seçim yapmakta zorlandık”

BM Enformasyon Merkezi Müdürü Ahmet Parla, “Kampanyalar arasında seçim yapmakta zorlandık” dedi. BM’nin kuruluşunun 70. yılı olması nedeniyle bu yılı “özel” diye niteleyen Parla, öğrencilerle bir araya gelmenin ve işbirliği yapmanın “mutluluk verici” olduğunu söyledi.

Tüm öğrencilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Keskin, kampanyaların önemine değinerek, bu kampanyaların öğrencilerin “süreci öğrenmesine” katkı sağladığını dile getirdi. Keskin, BM’den alınacak belgelerin iş başvurularında öğrencilerin “işine yarayacağını” da sözlerine ekledi.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7091
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Birleşmiş Milletler’den İLEF’lilere ödül

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat