28 Temmuz 2023, Cuma - 03:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Deneyimli reklam fotoğrafçısı İLEF’e geliyor

Tarih: 11 Ekim 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 105

RTS bölümü mezunlarından reklam fotoğrafçısı Fethi Mağara, 12 Ekim Cuma günü İLEF’e konuk oluyor.

İLEF’te yeni kurulan İletişim Birimi, “Kaptan Fethi Mağara ile Sefere Çıkıyor” başlığıyla ilk etkinliğini yapacak. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden 2004 yılında mezun olan deneyimli reklam fotoğrafçısı Fethi Mağara, etkinlik kapsamında yarın saat 14.30’da ATK dersliğinde konuşma yapacak.

İletişim Birimi’nin sorumlusu Öğr. Gör. Hatice Kurt “İletişim Birimi olarak ilk etkinliğimizi yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm öğrencileri etkinliğe bekliyoruz” dedi. Tüm İLEF öğrencilerine açık olan İletişim Birimi, çalışmalarını kütüphane katında yürütüyor.

Fethi Mağara Kimdir?

1981 yılında Ankara’da doğdu. Tevfik Fikret Lisesi ve KKTC Türk Maarif Koleji’nde ortaöğretimini tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okurken, Fotoğraf ve Grafik Ana Bilim Dalı Başkanı Atila Cangır’ın yönlendirmesiyle fotoğraf çekmeye başladı. Karanlık oda ve siyah-beyaz baskı denemelerinin ardından reklam fotoğrafına yöneldi. Eğitimini tamamladıktan sonra, birçok ulusal ve uluslararası projede, TRT prodüktörü Kemal Bendeş’le birlikte çalıştı. Mağara, 2003 yılından bu yana ağırlıklı olarak reklam fotoğrafçılığı alanında çalışmaları yapıyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19664
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Deneyimli reklam fotoğrafçısı İLEF’e geliyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat