23 Temmuz 2023, Pazar - 15:34

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Dijital Gözetime Karşı Farkındalık ve Kem Gözlere Şiş Haftası etkinlikleri başlıyor

Tarih: 26 Kasım 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 168

Dijital Gözetime Karşı Farkındalık ve Kem Gözlere Şiş Haftası etkinlikleri Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşecek.

Alternatif Bilişim Derneği, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, “Dijital Gözetime Karşı Farkındalık ve Kem Gözlere Şiş” haftası 27-28-29 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Ahmet Taner Kışlalı (ATK) Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek. Film okumaları, panel ve atölyeden oluşacak bu etkinlik herkesin katılıma açık olup; siyasal, ekonomik ve toplumsal olguyu tartışmayı, dijital gözetime karşı mücadele stratejileri geliştirmeye yönelik olacak.

Etkinliğin ilk günü Bertrand Tavernier’in yönettiği Ölümü beklerken film gösterimiyle 27 Kasım tarihi saat 09.00 – 12.30’da başlayacak. Etkinlik, 14.30 – 17.30 saatleri arasında Moderatörlüğünü Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Mutlu Binark’ın yapacağı  “Dijital Gözetim ve Gözün Gücü” paneli ile devam edecek. 17.45’te gerçekleşecek Dijital Gözetim Temalı Afiş ve Video Üretimler Sergisi ile etkinliğin ilk günü son bulacak.

Etkinlik için detaylı bilgi http://ilef.ankara.edu.tr/dijital-gozetime-karsi-farkindalik-ve-kem-gozlere-sis-haftasi-etkinlikleri-basliyor/ adresinden edinilebilir.

Dijital Gözetime Karşı Farkındalık ve Kem Gözlere Şiş haftası etkinlikleri başlıyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/4738
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Dijital Gözetime Karşı Farkındalık ve Kem Gözlere Şiş Haftası etkinlikleri başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat