4 Mayıs 2024, Cumartesi - 14:39

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Dopingle Mücadele Medya Atölyesi başlıyor

Tarih: 18 Haziran 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 175

Dopingle Mücadele Medya Atölyesi, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde (İLEF) yarın başlıyor.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) ev sahipliğinde ve Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu’nun (TDMK) işbirliğiyle 19-23 Haziran tarihleri arasında yapılacak Dopingle Mücadele Medya Atölyesi yarın başlıyor. Atölye boyunca doping maddelerinin kullanılmasının zararları ve dopingle mücadele ile ilgili seminerler ve atölye çalışmaları düzenlenecek.

11 farklı üniversiteden 64 öğrenci

Medya Atölyesine, İLEF öğrencileriyle beraber Akdeniz, Anadolu, Başkent, Erciyes, Gazi, Hacettepe, Karadeniz Teknik, Kastamonu, Ömer Halisdemir ve Selçuk Üniversitelerinden 64 öğrenci katılacak. Etkinlikte ilk iki gün öğrencilere uzmanlar tarafından seminerler verilecek ve son üç gün ise gazete, radyo, reklam, film, fotoğraf atölyelerinde çalışmalarda bulunulacak. Atölyelerde yapılan çalışmalar, 23 Haziranda sunulacak ve devamında verilecek olan veda yemeği ile Medya Atölyesi son bulacak.

Fotoğraf: Emre Akcebe

Fotoğraf: Emre Akcebe

Diğer illerden gelen katılımcılar Ankara’da

Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde bugün şehir dışından gelen öğrencilerle tanışma toplantısı yapıldı. Toplantıda İLEF Dekanı  Prof. Dr. Altun, hafta boyunca medya atölyesinde yapılacaklar hakkında bilgi verdi. Tanışma toplantısı, toplantıya katılan moderatörler ve öğrencilerin kendilerini tanıtmasıyla son buldu.

 

sgma3-kapak

İLEF, iki yıl önce de Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi kapsamında düzenlenen “Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi”ne 9-13 Şubat tarihleri arasında ev sahipliği yapmıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14575
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Dopingle Mücadele Medya Atölyesi başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat