13 Haziran 2024, Perşembe - 19:46

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Dün “İLEF’te Panayır Cebeci’de Bahar” vardı

Tarih: 23 Mayıs 2024

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 82

Son yılların en coşkulu Panayır’ı mezunları, öğrencileri, hocaları ve fakülte çalışanlarını bir araya getirdi. Anket sonuçları kahkahalara neden olurken Random grubunun sahne aldığı dakikalar eğlenceyi doruğa taşıdı.

İLEF’in ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı’nın (İLEV) 1997 yıllından bu yana geleneksel olarak kutlanan bahar şenliği “panayır” tüm coşkusu ile dün yapıldı. Panayır, öğrencileri, mezunları ve hocaları bir araya getirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan hazırlıklar ardından standların kurulmasıyla Panayır 15.00’te başladı. Çeşitli yemek standları, oyun bölümü, İLEF atölyelerin masaları, hediyelik eşya standları ve konserin olduğu Panayır, Cebeci’de uzun zamandır eksikliği hissedilen bir buluşmaya sahne oldu.

İLEF Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin Panayır başlarken İLEF‘lilere seslendi. Keskin, etkinliğin herkesi bir araya getirmesinden memnuniyet duyduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. İLEV Başkanı Ali İnandım da Vakıf olarak amaçlarının mezunların öğrencilerle buluşmasını sağlamak olduğunu ve bu amacı Panayır’la da gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Öğr. Gör. Hayri Çelebi’nin sunumu ile geleneksel mezat yapıldı. Mezatta hocaların çeşitli eşyaları, İLEV burslarına katkı sağlamak amacıyla açık arttırma yoluyla satıldı. Doç. Dr. Nilüfer Pınar Kılıç’ın “el emeği göz nuru dekoratif hobi taşı” bin 100 liraya alıcı bularak mezatın en yüksek fiyata satılan parçası oldu.

Değer: “Fakültemizin dayanışma ruhunu ve birlikte başarma kültürünü bir kez daha gözler önüne serdi”

Panayır’ın organizasyonunu yapan Reklam Atölyesi’nin sorumlu hocalardan Öğr. Gör. Mehmet Kürşat Değer, etkinliği Görünüm’e şu sözlerle değerlendirdi:

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak, 1997’den beri geleneksel hale getirdiğimiz panayırımızı bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. 2024 panayırımız, öğrencilerimiz, hocalarımız, mezunlarımız ve çalışanlarımızın katılımıyla unutulmaz anılara sahne oldu. İLEF‘li olma aidiyetini pekiştirmek ve hep birlikte güzel vakit geçirmek amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimiz, katılımcılardan aldığımız geri bildirimlere göre beklentilerin ötesinde bir başarıyla tamamlandı. Etkinliğin organizasyonuna, sektörden mentör olarak katılan iki mezunumuz Yiğit Demir ile Erdi Gül ve Reklam Atölyesi öğrencileri öncülük etti. Başta Reklam Atölyesi öğrencileri olmak üzere, Fotoğraf, Film, Radyo Atölyelerinin ve Görünüm’ün değerli katkılarıyla, İLEV Vakfı’nın ve İLEF Dekanlığının desteğini alarak bu panayırımızı gerçekleştirdik. Panayırımız, fakültemizin dayanışma ruhunu ve birlikte başarma kültürünü bir kez daha gözler önüne serdi. Emeği geçen herkese ve katılım gösteren tüm İLEF‘lilere teşekkürlerimizi sunarız.”

İnandım: “Mezunları ve öğrencileri bir arada görmek bizi çok mutlu ediyor”

Görünüm’e konuşan İLEV Başkanı Ali İnandım da gelenekselleşen etkinlik için şunları söyledi:

“Mezunlarımızı ve öğrencilerimizi bir araya getirebildiğimiz için bizim için çok güzel bir olanak. Bu sene de daha profesyonelce bir hazırlık oldu o yüzden mezunları ve öğrencileri bir arada görmek bizi çok mutlu ediyor. Amacımıza ulaşmış oluyoruz. Mezunlarımızın da profesyonel elinin de değdiği bir organizasyon oldu dolayısıyla hem profesyonel ekip sayesinde öğrencilerimizde bir uygulama yapmış oldu. Bu da bizim için sevindirici bir şey başka bir amacı daha yerine getirmiş oldu böylece.”

Panayır’da, öğrencilerin hocalarla ilgili yaptığı eğlenceli anketin sonuçları da açıklandı. Anketin sonuçları, hocaları ve öğrencileri kahkahalara boğdu. Mezat ve anket sonuçlarının açıklanamsının ardından sahneye çıkan “Random” grubunun konseri ise eğlencenin doruğa çıkmasına neden oldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/38321
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Dün “İLEF’te Panayır Cebeci’de Bahar” vardı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLEF’te yarın Panayır günü

Panayır’24 saat 15.00’te başlayacak. Panayır'da ABB Kent Orkestrası ve Random grubu da sahne alacak.

Kapat