1 Ağustos 2023, Salı - 21:40

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ekle – bırak’ta son tarih “2 Mart 2015”

Tarih: 29 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 191

Ders ekleme – bırakma işlemlerini yapmaya başlayan Ankara Üniversitesi öğrencileri, ders seçme ekranında şu ifadeyle karşılaştı: “İşlemi 2 Mart 2015’e kadar yapabilirsiniz.” Üniversitenin akademik takvimine göre işlemler, 28 Eylül – 2 Ekim arasında yapılabilecek.

Ankara Üniversitesi öğrencileri, 2015 – 2016 güz dönemi ders ekleme – bırakma işlemlerine dün başladı. Öğrenci Bilgi Sistemindeki aksaklıklar nedeniyle kayıt yenileme haftasında ders seçemeyen birçok öğrenci, 28 Eylül – 02 Ekim tarihleri arasında ders seçme işlemlerini yapmaya çalışacak.

OBS’de sorunlar devam ediyor

Bu kez sorunsuz bir şekilde ders kayıtlarını yapmayı uman öğrenciler, ders seçme ekranında şu uyarıyla karşılaştı: “Ekle/bırak döneminde bulunduğunuz için herhangi bir ders ekle/bırak işlemi yapıp kaydettiğiniz anda ders onayının bozulacağından dolayı yeniden danışmana gönder işleminin yapılması gerekmektedir. Bu işlemi 2 Mart 2015 saat 23.59’a kadar yapabilirsiniz.”

ic1İLEF’li öğrencilerin bir kısmı, ders seçme işlemi sırasında, katıldıkları “Uyum Programı”nı ve “English I” dersini yeniden almak zorunda kalıyor. Dördüncü sınıf öğrencisi olup “Introduction to Communication” dersini alan öğrenciler de var.

Açıköğretime kayıtlı öğrencilerden bazıları, ders seçme ekranında, harç ödemeleri gerektiğini belirten ifadelerle karşılaşıyor. Sosyal medyada ise bir öğrenci, “Katkı ödemem gerekirken benden katkı almıyor sistem” diyor.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, ders ekleme – bırakma işlemleri sırasında dikkat edilmesi gereken hususlara şuradan ulaşabilir: http://ilef.ankara.edu.tr/ekle-birak-islemi-yapilirken-dikkat-edilmesi-gerekenler

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8020
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ekle – bırak’ta son tarih “2 Mart 2015”

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat