14 Mayıs 2024, Salı - 20:00

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Fotoğraf yarışmasından İLEF’e iki ödül

Tarih: 22 Şubat 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 138

İLEF öğrencisi Oğuzhan Çalışkan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü’nün düzenlediği “Sonbahar” temalı fotoğraf yarışmasında birincilik ve mansiyon ödülü kazandı.

İLEF Gazetecilik Bölümü öğrencisi Oğuzhan Çalışkan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen “Sonbaharın Sizdeki İzi” fotoğraf yarışmasında birincilik ve mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. Türkiye genelinde üniversite öğrencileri arasında yapılan yarışmasının kazananları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Doç. Dr. Sinan Canan, Yrd. Doç. Dr. Sibel Küçük, Ahmet Turgut, Hakan Kılıç, Kamuran Feyzioğlu gibi isimlerin yer aldığı jüri üyeleri, yarışmaya katılan 225 fotoğrafın 13’ünü ödüle layık gördü.

İLEF öğrencisi Oğuzhan Çalışkan, Yedigöller Milli Park’ında çektiği akarsu fotoğrafı ile birinci olurken; Kutay Ayvalı Masa ve Yapraklar çalışmasıyla ikinci, Faruk Ünver de Sonbahar ve Yol Karesi çalışmasıyla üçüncü oldu. Dereceye giren diğer 10 fotoğraf ise mansiyon ödülü aldı. İLEF öğrencisi Çalışkan, yine Yedigöller Yöresi’nde çektiği bir başka fotoğrafı ile mansiyon ödülü kazandı. Yarışmada birinci olan Çalışkan’a Polaroid fotoğraf makinası hediye edildi.

Ödül kazanan 13 fotoğraf, 22-27 Şubat tarihleri arasında Kızılay Metro Altı Sanat Galeri’sinde sanatseverlerle buluştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10206
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Fotoğraf yarışmasından İLEF’e iki ödül

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Gazetecinin işi nedir?” sorusuna yeni bir yanıt: İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi

Gazetecilik mesleğine insan hakları odağında yeni bir sorgulama getiren Elif N. Hamidi’nin ilk kitabı “İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi” Türkiye Felsefe Kurumu Yayınlarından çıktı.

Kapat