24 Temmuz 2023, Pazartesi - 08:25

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gazeteciler Cemiyeti’nden Yıllık Medya Konferansı: Haberin Ağır Bedeli

Tarih: 12 Mart 2022

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 63

Gazeteciler Cemiyeti’nin 3’üncüsünü düzenlediği yıllık medya konferansı bu yıl “Haberin ağır bedeli” başlığıyla 26-27 Mart’ta yapılacak.

Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen Medya for Demokrasi (M4D) projesi kapsamında, 3’üncü Yıllık Medya Konferansı düzenleniyor.

M4D üçüncü Yıllık Medya Konferansı, gazetecilik ve basın yayın özgürlüğü üzerine sorunları iki gün sürecek programda masaya yatıracak ve çözüm yolları arayacak. “Haberin Ağır Bedeli” başlıklı konferans, 26 Mart Cumartesi günü saat 10.00’daki açılış etkinliğiyle başlayacak.

Açış konuşmalarının ardından M4D Projesi’nin üç yıllık çalışmalarının özeti ve 2021 yılı Medya İzleme Raporu sunulacak. Ayrıca, İLEF‘ten Dr. Çağrı Kaderoğlu Bulut, koordinatörlüğünü ve raportörlüğünü üstlendiği 2021 yılı Mesleki Memnuniyet Anketi sonuçlarını katılımcılarla paylaşacak.

Konferansta Gazeteciler Cemiyeti’nin “2021 yılı Meslek Onur Ödülü” gazeteci, yazar, iletişimci Hıfzı Topuz’a sunulacak.

Konferansta iki gün boyunca çok sayıda gazeteci ve akademisyenin katılacağı oturumlarda, gazeteciliğin çeşitli sorunlarını masaya yatırılacak.

Genç gazeteciler için özel oturum

Gazeteciler Cemiyeti’nin yürüttüğü konferansın ikinci gününde saat 14.30’da genç gazeteciler için de özel bir oturum düzenleniyor. Düzenlenen oturum da gazetecilikte alternatif ve yeni mesleki eğitim olanakları anlatılacak.

Konferansa fiziksel katılımda kişi sınırlaması olduğundan bu link üzerinden kayıt yapılması gerekiyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/31877
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gazeteciler Cemiyeti’nden Yıllık Medya Konferansı: Haberin Ağır Bedeli

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat