4 Mayıs 2024, Cumartesi - 02:03

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü

Tarih: 20 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 84

Bugün oynanan Gençlerbirliği-İstanbulspor karşılaşmasında, Başkent temsilcisi maçı 1-0 önde tamamlayarak Spor Toto 1’inci Ligdeki liderliğini korudu.

Spor Toto 1’inci Lig’in 30’uncu haftasında Gençlerbirliği- İstanbulspor karşılaşması, Eryaman Stadında ev sahibi takımın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Gençlerbirliği İstanbul ekibi karşısındaki golüyle en yakın rakibi Denizlispor’un da 3 puan aldığı haftada aradaki farkı tutmayı bildi.

Oyuncuların ellerinde “Önce vatan” yazılı pankartlarıyla sahaya gelmelerinden ardından Halit Meler’ in yönettiği maç 19.30’da başladı. Taraftar desteğini alan Gençlerbirliği golü erken buldu. Skoru getiren gol maçın beşinci dakikasında kaptan Selçuk Şahin’den geldi.

Maçın ikinci yarısında birçok gol pozisyonu kaçıran İstanbulspor’un iki oyuncusu Muhsin Yıldırım 67’inci ve Muhammed Demirci 71’inci dakikada sarı kart gördü. Gençlerbirlğin’den de Nobre 82’inci dakikada sarı kart gören bir diğer futbolcu oldu.

Avcı: “Üç tane direkten dönen pozisyonumuz oldu”

Maçtan sonra soruları yanıtlayan İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı, oyuncularının gereken şekilde oynadığını söyledi. Avcı “Biz bugün lider takıma karşı oynadık, Gençlerbirliği’ni tebrik ediyoruz. Maçta üç tane direkten dönen gol pozisyonumuz oldu. Biz kaybetmedik, bugün maçı kaybettik ama yenilmedik, çünkü oyuncularımız bizim oyun planımızın dışına çıkmadan oynadı” dedi.

Üzülmez: “Bugün acı çekerek kazandık”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez de doğru oynayan bir takıma karşı zor bir oyun oynadıklarını ifade ederek bu galibiyetin çok önemli olduğunu dile getirdi. Üzülmez, maçta bireysel hataların çok önemli olduğunu söyleyerek “Biz bugün maçı aldık fakat ikinci yarıda özellikle hücuma çıkarken final paslarına ve son vuruşlara dikkatli çıksak daha iyi olabilirdik, basit pozisyonları kaçırdık” dedi.  Oyuncularını kutlayan Üzülmez, “Oyuncularıma şampiyonluğun kolay olmadığını ve acı çekerek kazanılabileceğini her zaman  söylerim ve bugün de acı çekerek kazandık” diye konuştu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23062
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat