4 Mayıs 2024, Cumartesi - 14:11

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Hatayspor deplasmanda kazandı

Tarih: 16 Mart 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 275

Spor Toto 1’inci Lig’in 26’ncı haftasında Osmanlıspor, Hatayspor’u evinde ağırladı. Hatayspor, 3-1 üstünlükle sonlandırdığı maç sonucu 4’üncü sıraya yükseldi.

Spor Toto 1’inci Lig’in 26’ncı haftasında Osmanlıspor Hatayspor’u Yenikent Stadı’nda ağırladı. Saat 16.00’da başlayan maçta hava koşullarından dolayı seyirci azdı. Hakem Murat Erdoğan’ın yönettiği maçta ilk golü 10’uncu dakikada Hataysporlu Mirkan Aydın attı. Maçın 26’ncı dakikasında Osmanlıspor’da 33 numaralı Muhammed Bayır ve 17 numaralı Ognjen Todorovic’e verilen sarı kart sonrası sahada bir süre gerginlik yaşandı. Hatayspor’un üstünlüğünün Mirkan Aydın’ın 32’nci dakikada attığı golle sürdüğü maçta, ilk yarı iki dakikalık uzatmanın ardından sona erdi.

Fotoğraflar: Nisa Küçük

İkinci yarıda Osmanlıspor golü buldu

Hatayspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle başlayan ikinci yarı, 48’inci dakikada Osmanlıspor’un 21 numaralı oyuncusu Burhan Şeşer’e verilen sarı kartla gerginleşti. Mirkan Aydın’ın, 57’nci dakikada attığı golle skoru 3-0 yapan Hatayspor, üst üste aldığı sarı kartlardan sonra oyuncu değişikliği yaptı. Osmanlıspor, 84’üncü dakikada 21 numaralı Burhan Şeşer’le golü buldu ancak maçın sonlarına doğru yaşanan tartışmaların sonucunda Osmanlıspor’dan Mertan Caner Öztürk’e ve Hatayspor’dan Yasin Güreler’e sarı kart verildi. Müsabaka, oynanan beş dakika uzatmanın sonucunda Hatayspor’un 3-1 üstünlüğüyle sonlandı.

Özköylü: Boş tribünlere oynamak oyuncuların morallerini bozdu

Basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, mağlubiyete rağmen ligde üçüncülüklerini koruduklarını söyledi. “Oyuncularıma çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” diyen Özköylü, boş tribünlere oynamanın oyuncuların morallerini bozduğunu ve motivasyonlarını etkilediğini de vurguladı.

Polut: Galibiyet bizi şımartmayacak

Hatayspor teknik direktörü İlhan Polut ise ligin bitmesine az bir süre kala kazandıkları galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Üst üste gelen galibiyetlerin bir beklenti oluşturduğunu dile getiren Polut, “Beklentilerini karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Başarımızın sırrı çok çalışmak, konsantrasyon ve galibiyetle şımarmamak” dedi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22148
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Hatayspor deplasmanda kazandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat