23 Temmuz 2023, Pazar - 07:19

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF Futbol Takımı çeyrek finale yükseldi

Tarih: 05 Mayıs 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 229

İLEF Futbol Takımı karşılaştığı Sağlık Bilimleri Fakültesi ekibini 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ankara Üniversitesi 38. Spor Oyunları tüm hızıyla devam ediyor. Spor oyunları kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında bugün, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi takımları çeyrek final için sahaya çıktı.

19 Mayıs 2 nolu Dış Saha’da saat 10.00’da başlayan karşılaşmaya İLEF hızlı giriş yaptı. Maçın ilk dakikalarında Zafer Ancin’in pasıyla Anıl Kuşçu topu filelere göndererek İLEF’i 1-0 öne geçirdi. İlk golü bulduktan sonra ataklarını sıklaştıran İLEF‘in ikinci golünü de Cihan Yıldız’ın ara pasını iyi değerlendiren Anıl Kuşçu attı ve karşılaşmanın ilk yarısı İLEF takımının 2-0 üstünlüğü ile tamamladı.

DSC_1481 (600x415)

Fotoğraf: Oğuzhan Çalışkan

İkinci yarıya iyi başlayan Sağlık Bilimleri Fakültesi ekibi 48. dakikada farkı bire indiren golü attı. Müsabakanın 50. dakikasında İLEF oyuncusu Barış Gür, topu dışarı attığı gerekçesiyle sarı kartla cezalandırdı. Karşılaşmanın 52 dakikasında da yine İLEF oyuncularından Zafer Ancin ve Meriç Özyön bir pozisyona itiraz etmeleri sonucu sarı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İLEF takımı sahadan 2-1 galip ayrıldı ve bu sonuçla çeyrek finale yükseldi.

DSC_1539 (600x397)

Fotoğraf: Oğuzhan Çalışkan

Çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten İLEF Futbol Takımı Kaptanı Zafer Ancin, tek eksiklerinin taraftar desteği olduğunu söyledi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne 4-0 mağlup olan Diş Hekimliği Fakültesi takımı çeyrek finalde İLEF’in rakibi oldu. Karşılaşma 8 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da 19 Mayıs Dış Sahalar’da olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6736
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF Futbol Takımı çeyrek finale yükseldi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat