1 Ağustos 2023, Salı - 23:29

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF mezunları “İZ” bıraktı

Tarih: 17 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 168

İLEF mezunlarından Tuğçe Aldan ve Derviş Özer’in ortak çalışmaları olan “İZ” adlı fotoğraf sergisi, dün ziyaretçilere açıldı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarından Tuğçe Aldan ve Derviş Özer, “İZ” adlı fotoğraf sergilerinin açılışını dün akşam saatlerinde yaptı. Balgat Mustafa Ayaz Vakıf Müzesinde açılışı yapılan sergide, göbek deliklerinin farklılıkları, eşsizlikleri ve anneden kalan en güzel iz oluşu anlatılıyor. İlk kez bir sergi için hazırlandığını belirten Aldan, çok heyecanlı olduğunu ve Derviş Özer’le birlikte çalışmanın kendine gurur verdiğini söyledi. Aldan, sözlerini “Ortak bir iş yapmaktan ve hocalarımızla birlikte bu projeyi ortaya çıkarmaktan dolayı çok mutluyum” diyerek noktaladı.

Tuğçe Aldan ve Derviş Özer

Tuğçe Aldan ve Derviş Özer

Serginin diğer sahibi Özer, böyle bir serginin Türkiye’de ilk kez yapılmış olabileceğini söyledi ve “Türkiye’de, göbeği çekip de sergide kullanan birilerinin olduğunu düşünmüyorum; ama yurt dışında böyle bir çalışma oldu mu, bilemiyorum” dedi. Göbek deliği hakkındaki bu çalışmalarının ilk zamanlarda bazı kişilerce garipsendiğini anlatan Özer, amaçlarının göbeğin ne olduğunu göstererek her göbeğin farklılıklarını anlatmak olduğunu söyledi. Yaşamın başlangıç noktası olarak göbeği işaret eden Özer, “Evrenin kökenini ararsan işte orada” diyerek çalışmalarının önemini vurguladı.

“İZ” fotoğraf sergisi, 27 Eylül Pazar gününe kadar sanatseverlerce gezilebilecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7904
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF mezunları “İZ” bıraktı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat