4 Mayıs 2024, Cumartesi - 20:19

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF mezunu yapımcı Selin Özdemir, Emmy ödülü kazandı

Tarih: 29 Eylül 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 80

Emmy Ödül Töreninde İLEF mezunu Yapımcı Selin Özdemir de ödül aldı.

Emmy Ödülleri’nin bu yıl kırkıncısı verilen “Haber ve Belgesel” kategorisinde ödül alanlar arasında İLEF mezunu Yapımcı Selin Özdemir de vardı. ABD’de CBS kanalında yayınlanan ve özel araştırmalara, röportajlara ve belgesellere yer verilen 60 Minutes isimli programın saha yapımcısı olan Özdemir, “Haber Programında En İyi Hikaye” ve “Devam Eden İyi Haber Yapımı” dallarında iki ödül aldı. Özdemir, geçtiğimiz yıl da 60 Minutes isimli programla “Haber Programında En İyi Anlatım” ve “En iyi Araştırma” dallarında Emmy ödülü kazanmıştı.

Selin Özdemir kimdir?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo,Televizyon ve Sinema bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 2008-2015 yılları arasında Doğan Grubu’na bağlı olan CNN Türk, Kanal D, D-Smart kanallarında, “Uluslararası Yayınlar Sorumlusu” olarak görev yaptı. Özdemir ardından Amerikan CBS kanalının Türkiye’den sorumlu yapımcılığına getirildi. Aynı yıllarda yine CBS kanalında yayınlanan, “60 Minutes” programı için 6 haberde alan yapımcılığı görevini üstlendi. Şu an beIN Sports Türkiye’de Production Manager olarak görev yapıyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/24826
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF mezunu yapımcı Selin Özdemir, Emmy ödülü kazandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat