13 Ocak 2024, Cumartesi - 21:03

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF Üniversitelerarası İş Birliği Çalıştayı’na ev sahipliği yapacak

Tarih: 20 Nisan 2023

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 36

Ankara’da Türkiye ve Bulgaristan üniversiteleri arasında “İş Birliği Çalıştayı” düzenleniyor. Ankara Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Varna Üniversitesi öncülüğünde düzenlenen Çalıştaya Bulgaristan’dan da yaklaşık 15 üniversite katılacak.

Ankara Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Varna Üniversitesi’nin öncülük ettiği “Üniversitelerarası İş Birliği Çalıştayı” 25-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Bulgaristan Ankara Büyükelçiliği’nin de katkısıyla düzenlenen Çalıştaya Bulgaristan’dan yaklaşık 15 üniversite katılacak. 25 Nisan Salı günü Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde başlayacak Çalıştay, 26 Nisan Çarşamba günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde devam edecek.

Önümüzdeki hafta yapılacak olan Çalıştay Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü ATAUM Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak. Açış konuşmalarının ardından Çalıştayda tanışma etkinlikleri düzenlenecek ve Erasmus+ Projeleri çeşitli konular kapsamında tartışılacak.

ATAUM’daki etkinliğe Bulgaristan Ankara Büyükelçisi Angel Cholakov, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bulgaristan Turizm Bakanı Dr. Ilin Dimitrov, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Başkent Üniversitesi Rektör V. İ. Haldun Müderrrisoğlu, Varna Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Radan Miryanov, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı da katılacak.

Çalıştayın ilk gününde 19.30’da Cebeci Kampüsü gezisi de yapılacak.

Çalıştayın ikinci günü etkinlikler Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü Prof. Dr. Abdullah Demirtaş Konferans Salonunda yapılacak. Saat 09.30’da başlayacak Çalıştayda “Bilimsel ortaklık tartışmaları”, “B2B görüşmeleri” gibi etkinlikler düzenlenecek. Saat 16.30’da yapılacak kampüs gezisi ardından 19.30’da gala yemeği ve kapanış oturumuyla ikinci gün tamamlanacak.

Etkinliğin üçüncü günü müze gezisi, Anıtkabir ve Ankara Kalesi ziyareti yapılacak. İş Birliği Çalıştayı 28 Nisan Cuma günü serbest zaman ve “B2B görüşmeleri sonrası potansiyel partnerleri ziyaret” etkinlikleriyle sonlanacak.

Çalıştayın programına buradan ulaşılabilir.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/34993
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF Üniversitelerarası İş Birliği Çalıştayı’na ev sahipliği yapacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLEF Gazetecilik Bölümü kolokyumları sürüyor

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün geçtiğimiz yıl başlattığı kolokyumlar devam ediyor. Kolokyumlar bu dönem deprem sürecine odaklandı.

Kapat